Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budżetowe car audio

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez teodor Zobacz posta
    Synku,
    Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
    lepiej dowiedz sie do kogo piszesz...
    dokładnie!
    bo ten synek dwa lata temu pokazał całej polsce i europie, ze wie co to audio...
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
      dokładnie!
      bo ten synek dwa lata temu pokazał całej polsce i europie, ze wie co to audio...
      I co z tego?Mam klęknąć i bić pokłony?
      Zestaw mam dobrze zamontowany i dobrze zasilony.Nie muszę być miszczem żeby wiedzieć co i jak się montuje.

Skomentuj

Zamieszczone przez mankowski Zobacz posta
        Gargamel tak ma ze czasami sie rozpedzi nie myslac ,wpierw .Co do amy +mission to niezła mysl.
        Proponuje jeszcze raz przeanalizować co napisałem(to tak co do czytania ze zrozumieniem :) )... co do pozostałych twoich wywodów proponuję trochę pokory w stosunku do posiadanej wiedzy ,bo człowiek uczy się całe życie i głupi umiera ... po za tym kolego WYRAZIŁEM TYLKO SWOJĄ OPINIĘ ,z którą nie każę ci się zgadzać ,a do której tak jak Ty na publicznym forum mam prawo.Tyle na temat twoich złośliwości i więcej nie mam zamiaru do tego wracać . Co do wymienionego kompletu + zwrotki nie słyszałem lepszej opcji (nowej) w tych pieniądzach wiec dla potomności ,polecam ten zestaw do rozpoczęcia przygody z CA bo naprawdę można z niego bardzo dużo wycisnąć ,a jak komuś brakuje częstotliwości poniżej 80 hz proponuję zastosowanie subwofera stx-a 8 SW.STX.8.2.300.2x2lub 2x4.F.S.PC w polecanej przez producenta pojemności ,który to merytorycznie i praktycznie uzupełni pozostałe pasmo .

Skomentuj

teodor *******************************

Śmiało pokaż na co cie stać.

UWAGI MODERATORA
          nie zycze sobie takich wypowiedzi na naszym forum
          Last edited by Pawel S.; 09.04.2012, 13:55.

Skomentuj

Gdzie można zakupić wymienione w wątku głośniki AMA??

Skomentuj

http://allegro.pl/glosniki-ama-audio...305447486.html

Skomentuj

ja mam jeszcze kilkadziesiąt kompletów w tej samej cenie
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                X