Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Głośnik do subwoofera Toyota Corolla E12

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Głośnik do subwoofera Toyota Corolla E12

Witajcie

Pytanie takie bo na bieżąco nie jestem. Co polecacie do Toyota Corolla E12, tak w okolicach 500-600zł na sam głośnik. Dylemat mam już czy 10 czy 12 cali. Mam obecnie w Corsie B Peerless Resolution 10 i jest okej. Szukam czegoś raczej do b-r z wykopem, nie interesuje mnie mięcho, i trzęsienie całą budą a raczej szybkie granie bo słucham raczej rocka.
    Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
    Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

MDS10?
    dj zibi mial do sprzedania

Skomentuj

Ja bym raczej rozglądnął się za Cervin Vega 104 lub 124 :)

Skomentuj

Nie wiem jak ten Cervin gra ale z tym czerwonym wygląda wiejsko, jak głosik dresa. A co myślicie o firmie Rainbow i głośniku Hammer?
        Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
        Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

Zamieszczone przez kondrax Zobacz posta
          Nie wiem jak ten Cervin gra ale z tym czerwonym wygląda wiejsko, jak głosik dresa.
          niestety jest zupelnie odwrotnie
          sluchalem CV 104 i gra IDEALNIE!
          szybko, z wykopem i wystarczajaco nisko
          bardzo dobry glosnik do sluchania muzyki a nie szpanowania

Zamieszczone przez kondrax Zobacz posta
          A co myślicie o firmie Rainbow i głośniku Hammer?
          rainbow'a tez slyszalem - ale niestety tego za 1,5kPLN

Skomentuj

Mam takie samo auto. Ja poszedł bym w 10".
            A jeśli chciałbym aby audio grało super - nie montował bym suba, tylko zainwestował bym w 2 zestawy i wtedy jest bajka. Wytłumienie drzwi.
            Ja sam wytłumiałem, ale nie wymieniłem głośników z racji tego, że trzeba wpinać wzmaka, a mam oryginalne radio i nie chcę tego przerabiać.
            Sam myślę, aby wymienić tylne głośniki na 16cm na papierowej membranie. Bo tylne trochę słabsze. Przednie grają całkiem całkiem-wysokie też niczego sobie. Oczywiście jak na oryginalne granie. Robiłem testy montując Carpower DT284
            Kiedyś myślałem nad tempo - bo wg mnie tylko taki zestaw ma sens, aby odczuć dużą różnicę i sens opłacalności czasu w to włożonego.
            Na dzień dzisiejszy znowu myślę o delikatnym "tuningu". Mam suba 10" na STX - warty uwagi- mam projekt jak coś. Posiadam 2 wzmaki kenwood. Jeden do sprzedania ogłosiłem.
            Pzdr

Skomentuj

Czaruję...
            X