Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ciężki temat, Audio za 400zł +-200zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Chciałem mordkami do siebie zamontować, stąd teraz mówię jako jeden. Chyba że nie warto ?

Skomentuj

Hmm rozumiem, że chcesz zrobić isobaric? Jak mordkami, bo nie rozumiem. Jak tak - to szkoda zachodu, lepiej po jednym tu i tu.

Skomentuj

Dokładnie ISO bo mają dość niską skuteczność. Ale skoro szkoda zachodu to jeden do 18L (nie za mało) ?
        W sumie w 22L grały znacznie ładniej niż w tej budzie golfa 18L stąd kombinowanie z ISO czy wymianą na inny. Ten najwyżej do domu, albo za kierowcę, jak uda się panele upchnąc zamiast koła zapasowego :)

Skomentuj

montuj mivoca
          ewentualnie cos innego w mala zamknieta

Skomentuj

Witam ponownie, trochę przerwy :)

Jak się okazało (w manualu auta wyczytałem) mam seryjne miejsce pod Suba, i znalazłem otwór na głośnik 16cm (na suba się nada jakiś w tym wymiarze ?) Obudowa koło 8L, mogę przerobić na Bass-Reflex bądź dokładnie uszczelnić i będzie idealnie zamknięta.

Skomentuj

a nie da sie powiekszyc otworu na 8"?

Skomentuj

Właśnie, bo 20cm są już takie które zagrają w 8L. A 16cm to ciężko znaleźć który zagra jak subwoofer, po prostu za mała pow. membrany. Owszem są, ale są drogie i to nie do końca to co powinno być.

Skomentuj

kosztuja wiecej jak 8" do takiej obudowy a w dodatku albo gra mocno albo nisko - prawie nigdy razem

Skomentuj

Czaruję...
                  X