Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

głośniki do drzwi Toyota Celica VI

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

głośniki do drzwi Toyota Celica VI

Witam . Na wstępie chciałem napisać ze dopiero "zaczynam przygode z CA"jesli moge tak powiedzieć , wiec prosze o wyrozumiałość. A wiec przejdźmy do tematu. zamierzam kupic głosniki do drzwi przednich , wiadomo ze wczesniej je wygłusze . Radio jakie posiadam to Pioneer deh-p6900ib. Zastanawiam sie nad taki głośnikami jak :

1.Powerbass L-60cx (359zł)

2.Morel Maximo 6.2 (399zł)

chyba ze polecacie coś innego do 400 zł ?

Te głosniki chciałbym zaspilić wzmacniaczem 4 kanałowym bo , w niedalekiej przyszłości chce zakupić skrzynie basową . Jak na razie zastawiałem sie nad tymi wzmacniaczami :

-Crunch Gpx- 1000.4 :

Moc MAX: 4 x 250 Watt
    Moc MAX: 2 x 500 Watt
    Moc RMS: 4 x 70 Watt
    Moc RMS: 2 x 250 Watt
    Zwrotnica: HPF, LPF, FULL
    Regulacja zwrotnicy w przedziale: 50-250 HZ
    Poziom zniekształceń: THD (1kHz): 0,05 %
    Zabezpieczenie prądowe: 2 x 20A
    Pasmo przenoszenia: 5 Hz - 50000 Hz

-GROUND ZERO 4110HPX:

Moc RMS przy 2 ohmach [W]
    4 x 110
    Moc RMS przy 4 ohmach [W] 4 x 70
    Moc RMS po zmostkowaniu przy 4 ohmach [W] 2 x 250
    Impedancja [ohm]
    2, 4 Zniekształcenia harmoniczne [%] 1
    Techniczne Ilość kanałów 4 Zastosowane technologie Power MOSFET, LPF, HPF, Inne Regulowany filtr dolnoprzepustowy w zakresie: 30 - 250 HZ, Regulowany filtr górnoprzepustowy w zakresie: 40 - 3000 Hz

Chciałem jeszcze dodać ze słucham muzyke klubową typu Energy ,hip hop , elektro wiec potrzebuje basiku

Nie wiem czy to dobry wybór czy nie dlatego sie chciałem dowiedziec od Was. Mam nadzieje ze mi pomożecie .

nie zadawaj zbednych pytan tylko zaufaj doswiadczonym. pisz do LkLukasza w sprawie glosnikow. sprzeda ci za podobne pieniadze duzo lepsze glosniki
    tylko pospiesz sie bo niedlugo sie skoncza

Skomentuj

Czaruję...
    X