Jak powyzej. Zastanawiam sie nad wyborem wzmacniacza myslalem nad alpine mrx-f65, infinity kappa four , badz tez Mtx tunder elite 604 glosniki w drzwiach to b&C 6mdn44 a soprany pyle pdb t58 ,wiec potrzebuje mocy, moze ktos slyszal tych trzech jegomosci i moglby cos doradzic. A moze cos zupelnie innego ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
jaki wzmacniacz 4 kanalowy
Collapse
X
-
Nie zabardzo chce kupowac uzywany wzmacniacz przewaznie ludzie pozbywaja sie ich bo widza ze juz jest cos nietak.Kiedys kupilem kenwooda i caly czas mi sie przegrzewal no moze nie w zimie, jak w bagazniku byla niska temperatura ,ale w lecie bylo to bardzo uciazliwe.wolalbym cos nowego do 1000zl troche wiecej tez sie nic niestanie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez zbyszekh Zobacz postacaly czas mi sie przegrzewal no moze nie w zimie, jak w bagazniku byla niska temperatura ,ale w lecie bylo to bardzo uciazliwe.wolalbym cos nowego do 1000zl troche wiecej tez sie nic niestanie.
Za 1000zł to kupisz niezłe cacko, ale nie podpowiem bo się nie znam :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez wojtus Zobacz postaTo może np. u-Dimension ProX 500.24 AYA ?
Skomentuj
-
dan124,
Zamieszczone przez zbyszekh Zobacz postawolalbym cos nowego do 1000zl troche wiecej tez sie nic niestanie.low-END
Skomentuj
-
więc przeczytaj do końca to co podkreśliłem. :)
ProX 500.24 jest dostępny za 1333zł u JD.
W ogóle to widzę, że lubisz słowne przepychanki i łapanie za słówka. Dobrze wiesz, że RF nie produkuje już tych wzmacniaczy o których wspomniałeś, ale w obronie swojego słowa, tylko się odgryzasz. Chyba nie o to chodzi na forum.
A patrząc na całość wątku, to autor chyba opuścił temat.low-END
Skomentuj
Skomentuj