Witam...Jestem nowym uczestnikiem forum....Nakierował mnie tutaj kolega z klubu Alfaholików....Z racji tego,że to odpowiednie miejsce i odpowiedni ludzie postanowiłem zapytać czy ktoś z okolic Katowic /Bytomia / Gliwic zna firme caraudio czy osobę ,która podjęła by się zabudowania suba 25/30cm w aucie marki Alfa 156 "kombi":) w bocznej wnęce/ wnękach bagażnika... U mnie akurat jest tam sub BOSE ( orginalny ) na głośniku 16cm ale mi to stanowczo za słabe....Posiadam nagłośnienie główne Bose , jednostke sterującą Alpine 9882ri , wzmacniacz monoblock Magnat Excite 801 ( 275RMS przy 4 Ohm ) i skrzynie JBL 1204BR ( która zajmuje i tak już mały bagażnik a pozatym nieestetycznie wygląda
)...Temat zapodałem firmie Basser która miała się podjąć zbudowania takiej obudowy bo robią do innych samochodów ale musiałbym jechać do Łodzi i auto zostawić na 2 dni:(... Sam niemam czasu zabrać się za babranie w żywicy a po drugie chciałbym żeby to grało efektownie a nie buczało a do tego trzeba juz wiedzy i obliczeń...Na naszym Alfowskim forum już zapodałem temat i chętnych przybywa....teraz tylko trzeba zadziałać
...Docelowo głośnik 25cm ale 30cm nie wykluczony...Postaram się zapodać linka lub zdjecia z prac kolegi ( o podobny efekt nam chodzi )

Skomentuj