Zamieszczone przez kqoo
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Wybór subwoofera
Collapse
X
-
Zamieszczone przez MichuPG Zobacz postaNo to zobaczymy,jak narazie faworyt
Ten mono od Peyinga jest dużo lepszym rozwiazaniem jeżeli chodzi o nowe produkty - mówię tu o py-1k76d - tutaj masz dobre waty i jest ich znacząco więcej, bardziej piec jest możliwy do późniejszej rozbudowy elementów systemu.
Skomentuj
-
Poczytałem trochę po necie o STX-a SW.12.2.500. Z tego co wyczytałem okazuje się,że jest to godny głośnik. Na pewno będzie grał lepiej od JBL CS 1214.. Mam zamiar kupic go na dniach. Jeżeli się mylę to proszę o sprostowanie. Ew. jeżeli ktoś go słyszał to śmiało się chwalic jak gra,w grę wchodzi tylko skrzynka BR.
Skomentuj
-
No o skrzynie się nie martwięFront 30mm płyta wiórowa reszta 18mm + wzmocniony środek.. Jako zasilanie narazie ten Renegade (250-300rms),potem coś ciekawszego się kupi.. A jak tam teraz z tym górnym zawieszeniem? Podobno ma tendencje do odklejania się?
---------- Post dodany o 16:35 ---------- Poprzedni post o 12:17 ----------
Głośniczek zakupiony,jak dotrze to napisze jak się sprawuje,na razie w skrzyni z JBL-a, jak znajdę czas to złoże dla niego nową. Od razu prosił bym,w szczególności Pawła S. o pomoc w projekcie skrzynki. Mianowicie - Skrzynia br (raczej szczelinowy,ale od razu poproszę wymiary br okrągłego,wybiorę lepszy moim zdaniem) Strojenie w okolicach 33-36 Hz (Odpowiednio do niskiego basu,czyt. czarnej muzy) Jeżeli się mylę proszę mnie poprawic. I od razu mówię że nie idę na łatwizne, prosząc o gotowy projekt skrzyni. Chcę żeby była dobrze wyliczona przez kogoś,kto się na tym dobrze zna.
---------- Post dodany 11.04.2013 o 16:23 ---------- Poprzedni post 10.04.2013 o 16:35 ----------
Temat uważam za zamknięty.
Skomentuj
Skomentuj