Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wybór subwoofera

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez kqoo Zobacz posta
    1 × 468 Watt Kanal 1 + 2 gebrückt an 2 Ohm (keine offizielle Freigabe)
    Oznacza to że to nie oficjalna, nie potwierdzona informacja - przeważnie gdy tak piszą, owszem, działa, ale potem się wyłącza bo się przegrzewa.

Skomentuj

No to zobaczymy,jak narazie faworyt

---------- Post dodany o 10:15 ---------- Poprzedni post o 09:39 ----------

A słuchał ktoś STX-a SW.12.2.500? Jak grał by zadowalająco,to była by to fajna opcja

Skomentuj

Zamieszczone przez MichuPG Zobacz posta
        No to zobaczymy,jak narazie faworyt
        Ale to jest kiepski wzmacniacz, poza mocą i to jeszcze kiepską nie oferuje nic - peying kopiował ten wzmacniacz i jest to dokładnie to samo w środku co: PY-2H30R więc po co przepłacać za CP?

Ten mono od Peyinga jest dużo lepszym rozwiazaniem jeżeli chodzi o nowe produkty - mówię tu o py-1k76d - tutaj masz dobre waty i jest ich znacząco więcej, bardziej piec jest możliwy do późniejszej rozbudowy elementów systemu.

Skomentuj

Poczytałem trochę po necie o STX-a SW.12.2.500. Z tego co wyczytałem okazuje się,że jest to godny głośnik. Na pewno będzie grał lepiej od JBL CS 1214.. Mam zamiar kupic go na dniach. Jeżeli się mylę to proszę o sprostowanie. Ew. jeżeli ktoś go słyszał to śmiało się chwalic jak gra,w grę wchodzi tylko skrzynka BR.

Skomentuj

Bierz, nie zastanawiaj się. Tylko Pancerna skrzynka + mocny piec i zasilanie.
            low-END

Skomentuj

No o skrzynie się nie martwię Front 30mm płyta wiórowa reszta 18mm + wzmocniony środek.. Jako zasilanie narazie ten Renegade (250-300rms),potem coś ciekawszego się kupi.. A jak tam teraz z tym górnym zawieszeniem? Podobno ma tendencje do odklejania się?

---------- Post dodany o 16:35 ---------- Poprzedni post o 12:17 ----------

Głośniczek zakupiony,jak dotrze to napisze jak się sprawuje,na razie w skrzyni z JBL-a, jak znajdę czas to złoże dla niego nową. Od razu prosił bym,w szczególności Pawła S. o pomoc w projekcie skrzynki. Mianowicie - Skrzynia br (raczej szczelinowy,ale od razu poproszę wymiary br okrągłego,wybiorę lepszy moim zdaniem) Strojenie w okolicach 33-36 Hz (Odpowiednio do niskiego basu,czyt. czarnej muzy ) Jeżeli się mylę proszę mnie poprawic. I od razu mówię że nie idę na łatwizne, prosząc o gotowy projekt skrzyni. Chcę żeby była dobrze wyliczona przez kogoś,kto się na tym dobrze zna.

---------- Post dodany 11.04.2013 o 16:23 ---------- Poprzedni post 10.04.2013 o 16:35 ----------

Temat uważam za zamknięty.

Skomentuj

Czaruję...
              X