Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Montaż Kenwood 4021 BT Skoda Roomster/Fabia II

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

I obaj wiemy gdzie
    Cały czas mysle o powrocie do niego
    Nic do tej pory nie dawało mi tyle funu ze słuchania muzyki :)

Co do SS to bardzo fajny tweeter tylko trzeba nad nim troche popracować
    Ale warto bo "bedzie pan zadowolony"
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Dzięki za ożywioną dyskusje 😊
      Jak przyjdą i zainstaluje dam znać jak graja. Jeszcze 2 kpl. słupków musze kupić i pobawić się w ustawienie. Mam nadzieję ze tym zestawem trafilem w "swoje granie" 😊

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
        Ale warto bo "bedzie pan zadowolony"
        Albo i nie... Bo z rozmów z Józkiem wynika ewidentnie ,że większość "marketowych" instalatorów połamała kopię na nich , stąd tak bardzo nie doceniony. Ale jeśli się postarać banan gwarantowany.

Skomentuj

A ty nie wiesz, ze Józef zawsze wie wszystko najlepiej i najlepiej wszystko robi
          Jakiej opinii sie spodziewałes?

---------- Post dodany o 20:47 ---------- Poprzedni post o 20:46 ----------

A glosnik był bardzo popularny bo rozsławil go Arek w konstrukcji neo29 proa
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

A ty nie wiesz, ze Józef zawsze wie wszystko najlepiej i najlepiej wszystko robi
            Jakiej opinii sie spodziewałes?
            Bez przesady jak coś nie gra, to już nie raz odp wprost ,że jest lipton i szkoda czasu.
            Zresztą co tu bić pianę, woofery mam więc wiem ,że są fajne, TW też sroce spod ogona nie wypadł, więc tylko aplikacja i to w niej upatrywałbym zadowolenia/lub nie.
            Piecyk też fajny, więc "wąskim gardłem" na przyszłość jeśli chodzi o rozwój może się okazać Kenio , od którego zaczął się temat i zapewne na nim zakończy. :biggrin:
            Last edited by S-line; 20.12.2013, 19:51.

Skomentuj

Zamieszczone przez S-line Zobacz posta
              TW też sroce spod ogona nie wypadł, więc tylko aplikacja i to w niej upatrywałbym zadowolenia/lub nie.
              I właśnie o to cho
              Bo klocki zacne :)
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

I właśnie o to cho
                Bo klocki zacne :)
                Z klocków już się lęczę, dlatego zainteresowałem się BG... TW nowe za 80 parę dulków, więc ,żadne hi-hendy za worek pieniędzy... Ale jakoś zero odzewu ze strony DIY... :/ Za miedzą info trochę znalazłem(pochlebnych bardzo) ale chciałem od "swoich". Mam ochotę, popróbować nie koniecznie drogo a inaczej.

Skomentuj

Nie na temat...
                  ty sie z tego chyba nigdy nie wyleczysz
                  Choc jest jedna rzecz ktora bym od ciebie chetnie wziął :)
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

"przyszły" :)
                    zajmę się nimi po nowym roku "mam nadzieję" jak okoliczności i sprawy rodzinne pozwolą.
                    Kupiłem za zdecydowanie niższą cenę jak w aukcji, więc uważam że to była okazja
                    Głośniki wyglądają "zdrowo" chociaż przy zwrt ktoś grzebał, bo widać nowe luty i nowe opaski do cewek.

Skomentuj

Pokaz zdjęcia zwrotek
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

OK,

Skomentuj

Spoko
                          Myślałem, ze ktos jakis agro tuning robił
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Brakuje tyko plastikowych "kubków" pod wysokotonówki. Macie jakiś pomysł na zabezpieczenie "wiotkich" drucików +/-

---------- Post dodany o 13:10 ---------- Poprzedni post o 13:03 ----------

Skomentuj

Mały update,

jednak będą grały: SS D3004/602010
                              czekam i czekam na nie, podobno koniec lutego mają być

Pozdrawiam

Skomentuj

minął miesiąc i....

Nie na temat...
                                Płatność za Twoje zamówienie została pomyślnie przyjęta.

Zamówienie jest przygotowywane do wysyłki, pakowane i wkrótce zostanie wysłane.

Skomentuj

Głosniki kupiłeś w AT? Ja też na takie czekam.

Skomentuj

Zamieszczone przez machineheart Zobacz posta
                                    Głosniki kupiłeś w AT? Ja też na takie czekam.
                                    Tak, dokładnie tam

Skomentuj

A pytałeś w at bezpośrednio za ile maja/mogą byc?
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Uffff... przyszły :)

Skomentuj

Każdy szuka swojej drogi, mam nadzieję ze znajdę swoją "prawidłową"

Skomentuj

Czaruję...
                                          X