Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Alfa 156 i jej akustyka :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Żeby się nie okazało że wydasz na kondenastor a kable będziesz mieć za chude :) jakie bierzesz? Jak chcesz niskobudżetowo możesz brać kable spawalnicze w elektrycznym. Trochę gorzej się układa ale to jedyny minus:)

---------- Post dodany o 21:31 ---------- Poprzedni post o 21:30 ----------

A i na spawalniczych też możesz BIG 3 zrobić.

Skomentuj

Juz pisalem ze instalacja jest położona kabel od aku jest 20mm2 a masa jest 35mm2. Właśnie boje się ze te 20mm2 dla dwóch wzmacniaczy może być malo ;/

Wysyłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2

Skomentuj

Zamieszczone przez maxxx222 Zobacz posta
        Juz pisalem ze instalacja jest położona kabel od aku jest 20mm2 a masa jest 35mm2. Właśnie boje się ze te 20mm2 dla dwóch wzmacniaczy może być malo ;/

Pierdol**** za przeproszeniem. Całą instalkę mam na spawarce 25mm, porządnie styki zarobione, oczka, konektory, dodatkowo tylko połączenie aku z masą i zero spadków. Mocowo 4x60 + 1x500W i latało jak trzeba.

Chyba że już z góry zakładasz że masz babola w instalce to szukaj konda... ale jeśli wszystko jest w porządku, aku i altek sprawne to nie ma bata żeby brakowało.

Skomentuj

Podstawa to montaż!

Skomentuj

Sory nie doczytałem że kable już są. Ale seryjnie daj spokój z kondensatorem. Dołóż do innych rzeczy!

Skomentuj

Myślę ze jest zamontowane dobrze,konektor przy piecu jest zalutowany i zacisniety,przy aku jest konektor rowniez zalutowany i zacisniety przykrecony do rozdzielacza zasilania,jakieś 30cm od aku jest bezpiecznik. Kabel minusowy zrobiony jw. Do budy auta przykrecony konektorem oczkowym. Jedyne co trzeba poprawić to dołożyć konektor na kabel minusowy przy wzmacniaczu. Jakieś sugestie?

Skomentuj

Uruchom i sprawdź czy te 120 zyli nie masz na co innego wydać.

Skomentuj

Czaruję...
                X