Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nagłośnienie Corvette'y

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nagłośnienie Corvette'y

Mam nietypowe zagadnienie, narazie szczegółów żadnych nie napiszę, ale może coś wstępnie dalibyście radę napisać/doradzić. Coś naprawdę dobrego co weszłoby w ten samochód.

ktora corvetta?
    u mnie w miescie naglosnili chyba C5 http://www.almar.koszalin.pl/miniatu...tem-audio/157/
    i pakowanie takiego sprzetu w drogi samochod to dla mnie glupota :/

ile na system i jakie wymagania?

Skomentuj

Pytania dodatkowe:
      Czy ma zintegrowane radio?
      Czy zostaje to radio?
      Jaki rodzaj Dzwieku nas interesuje?
      Budżet?
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

A po co komu system audio, jak juz ma pod maska najlepszy na swiecie generator dzwiekow :)

Skomentuj

Bede o te kwestie pytal wlasciciela, ale jak naglasnia sie w ogole tego typu auto? Gosc ma kase wiec trzeba rozmawiac o czyms na pewno ponad przecietnym. Jak macie jakies propozycje rady prosze napiszcie:-) mam miec rozmowe o prace i przy okazji mamy pogadac na powyzszy temat:-) ja i tak nigdy car audio nie robilem i nie wiem co gosc ode mnie by oczekiwal w razie gdybym mial sie tym zajac to bede liczyl na wspolprace z kims z forum. Czekam na jakies rozwiniecie tematu.

Skomentuj

Nie mamy sie co rozwijać bo nie wiemy co mamy zrobic
            Zdobędz kilka pozyzszych informacji i wtedy pojawia sie propozycje
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
              A po co komu system audio, jak juz ma pod maska najlepszy na swiecie generator dzwiekow
              tez tak myslelismy o golfie r32... ale to sie nudzi z czasem jak samochodu sie uzywa na codzien

Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz posta
              ale jak naglasnia sie w ogole tego typu auto? Gosc ma kase wiec trzeba rozmawiac o czyms na pewno ponad przecietnym.
              tylko teraz pytanie czy facet ma ponadprzecietny sluch czy tylko to zwykly "dresiarz" z lepsza bryka...
              nie obrazajac nikogo, chodzi o to czy idziemy w jakosc czy w efektowne brzmienie
              wielu poczatkujacych wysmieje tak dobre samochody jak np focus burka bo malo basu, bo nie cyka itp itd
              jezeli to tego typu klient to trzeba dobierac inny sprzet - duzy sub, dobrze grajacy przod, ale efektowny, radia z bajerami itp itd

Skomentuj

Wiecej detali.

Czy to cudo ma plastikowe drzwi?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                  tez tak myslelismy o golfie r32... ale to sie nudzi z czasem jak samochodu sie uzywa na codzien
                  Prosze mi tu nie porownywac scierwiastego pseudo samochodu zwanego golfem do Corvette :> a wlasnie, jaaka to Vetta? ktora seria?

Skomentuj

Pisze o ciekawie brzmiacym silniku a nie o samochodzie. Fanatyk sie znalazl :p

Skomentuj

Model c6, muzyka rock + cos instrumentalnego, najwiekszy problem ze przy otwartym dachu trzeba mocno podkrecic zeby to jakos gralo:-) w przyszlym tygodniu podjade obejrzec i posluchac, ale fajnie byloby wstepnie to przeanalizowac:-)
                      Last edited by Adam_85; 26.07.2013, 09:21.

Skomentuj

Ale to tylko cześć odpowiedzi na moje pytanie
                        Musi być wiecej

Bo jak podam ci rozwiazanie to powiesz, ze sie nie mieścisz w budżecie

Zrób zdjęcia (drzwi, słupki, konsoli centralnej itd)
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                          A co tam bedziesz sluchal, lepiej sie przejechac :P

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                            PM offtopic zlikwidowali? :)
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Foty porobie, wstepnie wnioskuje ze bez suba, jak ma byc lepiej z osobnego wzmaka a nie z radia to wchodzi to w gre. Cos zaproponuj gosc biedny nie jest, wazne zeby mu to gralo z tym otwartym dachem:-)

Skomentuj

Mam pewna wizje ale musze poznać budżet oraz czy radio oryginał zostaje czy wypada
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

wstepnie wnioskuje ze bez suba
                                  dlaczego? sub nie zawsze oznacza trzepanie blachami jak w starych bmw... a miejsca przeciez nie brakuje

jak ma byc lepiej z osobnego wzmaka a nie z radia to wchodzi to w gre.
                                  oj tutaj juz sie osmieszyles

Cos zaproponuj gosc biedny nie jest, wazne zeby mu to gralo z tym otwartym dachem:-)
                                  o to sie nie martw. ale dowiedz sie czy to ma byc schowane w fabryczne miejsca czy np mozna wywalic wielki glosnik na slupek...
                                  jak to pierwsze to np supremo odpada

Skomentuj

Jak dobry wzmacniacz a nie chiński budżet to na pewno bedzie lepiej
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Może inaczej to ujmę, jaki budżet wg Was jest potrzebny, żeby uzyskać ciekawy efekt? Wersja w miejsca fabryczne i dostosowywana pod sprzęt. Ośmieszyłem, nie ośmieszyłem, nie mam zbyt wiele pojęcia o car audio, stąd zwróciłem się do specjalistów;-)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                        o to sie nie martw. ale dowiedz sie czy to ma byc schowane w fabryczne miejsca czy np mozna wywalic wielki glosnik na slupek...
                                        jak to pierwsze to np supremo odpada
                                        a cieakwe czy focal TLR wejdzie

---------- Post dodany o 17:36 ---------- Poprzedni post o 17:28 ----------

, jak ma byc lepiej z osobnego wzmaka a nie z radia to wchodzi to w gre.
                                        Pod samo radio mozna podpiać co najwyzej budzetowy Helix DB 62.1 , jak system ma zagrac to piecyk bedzie potrzebny :flapper:

Skomentuj

Czaruję...
                                        X