Mam nietypowe zagadnienie, narazie szczegółów żadnych nie napiszę, ale może coś wstępnie dalibyście radę napisać/doradzić. Coś naprawdę dobrego co weszłoby w ten samochód.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nagłośnienie Corvette'y
Collapse
X
-
ktora corvetta?
u mnie w miescie naglosnili chyba C5 http://www.almar.koszalin.pl/miniatu...tem-audio/157/
i pakowanie takiego sprzetu w drogi samochod to dla mnie glupota :/
ile na system i jakie wymagania?
-
Bede o te kwestie pytal wlasciciela, ale jak naglasnia sie w ogole tego typu auto? Gosc ma kase wiec trzeba rozmawiac o czyms na pewno ponad przecietnym. Jak macie jakies propozycje rady prosze napiszcie:-) mam miec rozmowe o prace i przy okazji mamy pogadac na powyzszy temat:-) ja i tak nigdy car audio nie robilem i nie wiem co gosc ode mnie by oczekiwal w razie gdybym mial sie tym zajac to bede liczyl na wspolprace z kims z forum. Czekam na jakies rozwiniecie tematu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaA po co komu system audio, jak juz ma pod maska najlepszy na swiecie generator dzwiekow
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postaale jak naglasnia sie w ogole tego typu auto? Gosc ma kase wiec trzeba rozmawiac o czyms na pewno ponad przecietnym.
nie obrazajac nikogo, chodzi o to czy idziemy w jakosc czy w efektowne brzmienie
wielu poczatkujacych wysmieje tak dobre samochody jak np focus burka bo malo basu, bo nie cyka itp itd
jezeli to tego typu klient to trzeba dobierac inny sprzet - duzy sub, dobrze grajacy przod, ale efektowny, radia z bajerami itp itd
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postatez tak myslelismy o golfie r32... ale to sie nudzi z czasem jak samochodu sie uzywa na codzien
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postawstepnie wnioskuje ze bez suba
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postajak ma byc lepiej z osobnego wzmaka a nie z radia to wchodzi to w gre.
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postaCos zaproponuj gosc biedny nie jest, wazne zeby mu to gralo z tym otwartym dachem:-)
jak to pierwsze to np supremo odpada
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postao to sie nie martw. ale dowiedz sie czy to ma byc schowane w fabryczne miejsca czy np mozna wywalic wielki glosnik na slupek...
jak to pierwsze to np supremo odpada
---------- Post dodany o 17:36 ---------- Poprzedni post o 17:28 ----------
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz posta, jak ma byc lepiej z osobnego wzmaka a nie z radia to wchodzi to w gre.
Skomentuj
Skomentuj