Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Cadence S2W8 - czy ktokolwiek miał z nim do czynienia?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Cadence S2W8 - czy ktokolwiek miał z nim do czynienia?

Witam. Zainteresował mnie w/w głośnik, ale nie znalazłem żadnych informacji na jego temat, poza parametrami T-S. W symulacjach wypada tragicznie, więc moje pytanie brzmi. Czy ktoś słyszał ten głośnik?

skuteczny marketing i tech glosnikow jest pelno wszedzie...
    ale jak widac ludzie kupuja a opinii jeszcze brak

ja bym z ciekawosci kupil

Skomentuj

Niech pożyczą na testy jak się nie boją

Skomentuj

Napisałem maila aby wysłali mi go na testy. Odpowiedź brzmiała - "Nie wysyłamy 'na testy' bo potem głośniki nie wracają. Poza tym głośnik jest nowym produktem''. No śmiech na sali. Wygląda ładnie ale jak wiadomo pozory mylą. Nie mam na tyle pieniędzy żeby kupować z ciekawości, z resztą jeden projekt stoi w miejscu. Poczekam, może się ktoś pokusi na niego :)

Skomentuj

a kim ty jestes zeby wysylali glosniki na testy?
          jakas powazna gazeta?
          moze ktos z telewizji?
          przeciez nie wysla pierwszemu lepszemu chetnemu...

ja sie wcale im nie dziwie

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
            a kim ty jestes zeby wysylali glosniki na testy?
            jakas powazna gazeta?
            moze ktos z telewizji?
            przeciez nie wysla pierwszemu lepszemu chetnemu...

ja sie wcale im nie dziwie
            Zwłaszcza że sprzedaje to bodajże forumowicz SCA... Importerzy tanich marek, jak Audiopol - wysłali bez problemu to o co prosiłem. Potem sami chcieli dosyłać radia, wzmaki, ja podziękowałem, bo nie miałem czasu. Generalnie, gdybym był importerem - wysłałbym, albo zrobił promocję jak loudspeakershop.pl na nowe produkty (fountek) żeby ludzie kupili i zainteresowali się produktem, wystawiając o nim pierwsze opinie.

Cadence powstaje w tej samej fabryce w chinach, co wiele głośników nowo produkowanych - Yellytech czy jakoś tak. Nie wyszło z tej fabryki coś godnego uwagi, chyba że za grubą kasę, zresztą te głośniki z parametrów to pompki i nic więcej. Konkurencja dla Re Audio, Hollywood, PowerBass.

Skomentuj

Wiem, że jestem dla nich nikim, ale nawet jak zapytałem potem o możliwość odsłuchu na miejscu to odmówili. Według mnie jest to troszkę nie halo.

Skomentuj

Witam, wiem że to stary temat, ale mam Cadence S2W8. Jak ktoś chce potestować itp to za niewielką kaucją mogę pożyczyć go na jakiś czas bo chwilowo stoi i się kurzy :p

Skomentuj

chetnie bym sie pobawil... ale nie mam pod co podlaczyc :(

Skomentuj

Czaruję...
                  X