Jak w temacie, jaki kupić wzmacniacz pod głośniki focala ps-165. Szukałem na google i żem trafił na to forum, dokładniej ten temat http://diyaudio.pl/showthread.php/22...80-100w-rms%29. Pomyślałem założyć temat by tamtego nie odświeżać, po za tym u mnie w grę wchodzi tylko nowy. Oczekuje od niego by miał wystarczająco mocy i jakościowo był dobrany pod mój zestaw. Z góry dzięki za pomoc.
Patrzałem na AUDISON LRX 2.150, dobry będzie?
Jeszcze pytanie co do wytłumienia drzwi. Bo wiem w tym chodzi o zrobienie szczelnej komory by głośniki nie dławiły się powietrzem no i tu pojawia się problem bo jeszcze klamke od środka jak i od zewnątrz i otwory konstrukcyjne z zypcychem do samego zamka uda mi się w 100% uszczelnić, ale wtedy przy szybie na uszczelce nie będzie pierdziło? Przecież nie zakleje szyby na silikonie :lol:
A może by tak skrzynke w drzwiach pod głośnik z drzewa zrobić, tylko czy nie za mało litrów wtedy wyjdzie?
Patrzałem na AUDISON LRX 2.150, dobry będzie?
Jeszcze pytanie co do wytłumienia drzwi. Bo wiem w tym chodzi o zrobienie szczelnej komory by głośniki nie dławiły się powietrzem no i tu pojawia się problem bo jeszcze klamke od środka jak i od zewnątrz i otwory konstrukcyjne z zypcychem do samego zamka uda mi się w 100% uszczelnić, ale wtedy przy szybie na uszczelce nie będzie pierdziło? Przecież nie zakleje szyby na silikonie :lol:
A może by tak skrzynke w drzwiach pod głośnik z drzewa zrobić, tylko czy nie za mało litrów wtedy wyjdzie?
Skomentuj