Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pomoc przy wyborze subwoofera i wzmacniacza

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Sam napewno nie zrobię, jak miałem 14 lat zrobiłem skrzynie ze starych mebli pod chiński głośnik 888, nie chciał byś widzieć jak to wyglądało, slyszeć zresztą też. Ile moze kosztować taka skrzynia robiona na zamówienie ?

Skomentuj

200-600zl (zalezy gdzie zamowisz i z czego)
      dlatego na poczatku proponuje zakupic zamknieta z w/w linku
      pozniej sie pomysli nad b-r

Skomentuj

ok dziękuje kolego, a jakie przewody zasilające byś polecił, żebym nie kupił chińskiego badziewia wzmacniacz bedzie miał 2x260W, i czym wygłuszyć najlepiej skrzynie ?

Skomentuj

Jaki dokladnie wzmacniacz wybrales?
          Wygluszenie skrzyni dobieramy na sluch. Zamknieta mozesz wypelnic watolina

Kable chcesz w gotowym zestawie czy sam skompletowac?
          Ja np sam kompletuje bo ciagne minus od aku. Zestawy oferuja 1m minusa do karoserii

Skomentuj

myślę że wezmę GZTA 2.250Mk2 skrzynia 40l no i kable nie wiem czy zestaw czy lepiej samemu coś skręcić

Skomentuj

akurat ten sklep jest u mnie w miescie...
              da sie z nimi dogadac
              zapytaj o zestawy kabli
              ewentualnie moge podrzucic cos z tych http://www.caraudiosklepy.pl/hollywo...-24-p1126.html http://www.caraudiosklepy.pl/hollywood-pro-48-p506.html
              nie sa zle jak na gotowe zestawy

Skomentuj

I zostałem bez wzmacniacza, wzmacniacz GZ który kupiłem okazał się nie kompletny używany i w wygórowanej cenie, postanowiłem go zwrócić sprzedawcy, szukałem GZ z serii hydrogen, ale nie stery nic nie ma do 500zł, czytałem tez sporo pozytywnych opini o tym alpine którego polecał kolega @Pawel S., ale jest tylko jeden i to w dodatku uszkodzony

Skomentuj

No to nie kupuj ( tak mi sie wydaje )

Jak jesteś taki spięty to poczytaj jakie jeszcze wzmaki sie poleca.

Skomentuj

Czaruję...
                  X