Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Glosniki 160/165

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Glosniki 160/165

Witam
    Chce zamontowac glosniki na tyl do mojej Audi A3 ,dzis montowalem glosniki na przod Hertz DSK 130+kable+mata wygluszajaca dekarska +dystanse i chce na tyl zarzucic cos jeszcze,co byscie polecili taniego? Chce zeby tylko cos na tyle grało

planujesz podłączyć to pod wzmacniacz ?

Skomentuj

w niedalekiej przyszlosci mozliwe ze tak,nie mam obecnie kasy na takie zabawy i nie potrzebny mi narazie ale planuje,narazie jeszcze wsadzilbym glosniki na tył

Skomentuj

HELIX B 6X , GMS 1765N, może coś z PB..

Skomentuj

ja polece u-dimension El Comp 6, mialem takie w poprzednim samochodzie pod axtonem c500x4, slyszalem pare budzetowych glosnikow typu helixy b62c, hertze dsk, Renegade RX-6.2C, i powiem szczerze, ze u-dimensiony w moim odczuciu graly najlepiej. Nie sa strasznie pradozerne wiec pod radiem tez zagraja, ale wiadomo, nie tak dobrze jak pod osobnym wzmacniaczem.

Skomentuj

ok dzieki kupie GMS 1765N

---------- Post dodany o 21:50 ---------- Poprzedni post o 19:23 ----------

tylko jak to bedzie,radio mam 4x50 ,wiem ze maksymalnie bez wzmacniacza wyciagnie 4x25rms,teraz mam niby 2x80rms w przednich glosnikach lecz nie wykorzystuje calosci mocy tak tych glosnikow?? jakby podpiał wzmaka by juz te glosniki graly na 'maxa'? a jak bedzie jak podepne z tylu glosniki np. wlasnie te o ktorych mowa 2x35rms??

Skomentuj

Wzmacniacz dużo by pomógł , no i prawidłowe wytłumienie.
              Polecam poczytać
              http://www.gdynia.mm.pl/~nazar/Polsk...oFAQ01beta.pdf

Radio nie wyciągnie przodu, przy połowie skali sam usłyszysz. Tak samo przy wzmacniaczy raczej nie zalecam odkręcania go na "full".

Skomentuj

a jakby dal wzmacniacz teraz? mam tylko z przodu glosniki,wytlumienie jest tak jak napisalem w 1 poscie

Skomentuj

Zdecydowanie lepsze rozwiązanie to głośniki przód + skrzynia. Wzmak np KENWOOD KAC-646
                  tu manual (http://www.usersmanualguide.com/kenw...inment/kac-646)

Skomentuj

widze na alle tego wzmaka za 150, zobacz,opyla sie? i jakas skrzynia?

Skomentuj

Wzmacniacz ma w opcji 3 kanałowej 2x25W + 1x70W RMS. 150zł nie wiem czy to dużo , czy nie , w tej cenie nie znalazłem nic innego pod 4kanały.

Skomentuj

wiec jakas tuba + ten przod hertz DSK 130 ,wszystko pojdzie na maxa? bo piszesz 2x25 a te dsk130 maja 2x 80rms

Skomentuj

jak tani dobry wzmacniacz to prosze:
                          http://allegro.pl/wzmacniacz-signat-...523303341.html

125zl za 2x 48w + 1x 125W

w tej cenie nic lepszego nie znajdziesz

Skomentuj

A ktore to audi?
                            Z drzwiami nie bedzie łatwo
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

A3 8l

Skomentuj

ok, wzmacniacz wybrany. Mamy AXTON C502
                                teraz kolega szuka czegoś co by weszło w coś takiego
                                http://allegro.pl/skrzynia-basowa-de...507741910.html

Skomentuj

W takim litrazu swietnie gra u-dimention rm208L
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

chcialbym ograniczyc koszty, a cos takiego: Lanzar MAX8?
                                    albo: http://allegro.pl/jbl-gto-monstrum-w...472378179.html

Skomentuj

Jak chcesz je ograniczyć?
                                      Koszt używanego glosnika to 300zl
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

no np ta skrzynia widze jest za 400zl z glosnikiem jbl

Skomentuj

Czaruję...
                                        X