Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki zestaw głośnomówiący z bluetooth ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki zestaw głośnomówiący z bluetooth ?

Temat nie do końca CA ale nieco związany. Poszukuję jakiegoś zestawu do "hands free" do zabudowy z bluetooth. Do zabudowy, w sensie nie chodzi mi o kompletne urządzenie z mikrofonem i głośniczkiem przyczepiane do osłony przeciwsłonecznej (których pełna na allegro), ale o zestaw z centralką, osobnym mikrofonem, podpinany pod fabryczne radio / głośniki (radio ma wejście PH), przyciski najlepiej na kablu.

Na allegro znalazłem THB BURY CC9048, różne wersje Parrot'a. Znacie jeszcze coś ciekawego ?

Z tanich zestawów ten bury jest dobrym wyborem. Musisz zobaczyć jedynie jak wygląda aktualizacja w tym zestawie bo nie pamiętam, w parrocie jest to proste jak wiązanie buta. Dzięki temu zestaw ci się nie zestarzeje.

Skomentuj

Ja od siebie moge polecić Parrota.
      Posiadam jakiś starszy model CK3100, użytkuje bez problemów.
      Jestem zadowolony tym bardziej, że mnie kosztował coś koło 100 zł za komplet.
      Pozdrawiam

P.s
      Tak jak przedmówca pisze, kupisz firmowy i wsparcie masz cały czas, wszystkie telefony będą raczej działać.

Skomentuj

Zamieszczone przez wieniu26 Zobacz posta
        J
        Jestem zadowolony tym bardziej, że mnie kosztował coś koło 100 zł za komplet.
        Używany Ci się trafił ?

Skomentuj

Znajomy ma do czynienia z autami z Holandii a tam to większość montuje Parrota wiec dziwnym trafem znalaz sie u mnie. Poszukać na aukcjach jak widze jest kilka sztuk. Najważniejsze aby kostki pasowały pod Twoje auto takich szukaj.
          Mogę poszukać bo gdzieś jakiś jeszcze zestaw kabli miałem.

Skomentuj

Zamieszczone przez wieniu26 Zobacz posta
            Znajomy ma do czynienia z autami z Holandii a tam to większość montuje Parrota wiec dziwnym trafem znalaz sie u mnie. Poszukać na aukcjach jak widze jest kilka sztuk. Najważniejsze aby kostki pasowały pod Twoje auto takich szukaj.
            Mogę poszukać bo gdzieś jakiś jeszcze zestaw kabli miałem.
            Własnie zdemontowałem Parrota ale "kablowego" więc kostka już w zasadzie przygotowana. Potrzebuję centralki z Bluetooth i poza tym w zasadzie Plug&Play

Skomentuj

Czaruję...
            X