Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki subwoofer ???

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Podczepię się do tematu. Ile trzeba wydać na maty, żeby wygłuszyć średniej wielkości sedana (toyota avensis)? Pytam ponieważ też mnie to czeka i chce przeliczyć siły na zamiary. Jest sens wygłuszać tyle drzwi? Nie bardzo mi się to widzi.

Skomentuj

jest sens wygluszyc cale auto jezeli lubisz cisze

Skomentuj

Drzwi od volvo s40 . Nom całe bym chciał i zastanawiam się ile tej maty kupić

Skomentuj

u csbiczka poszlo 1,5m2 w C5
          u ciebie nie pojdzie wiecej

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
            u csbiczka poszlo 1,5m2 w C5
            u ciebie nie pojdzie wiecej
            No ciut więcej jak 1,5m2 ale jak kupi ten zestaw co ja:
            http://www.sklep.audiobas.pl/pl/p/ZE...2-x-GMS-02/366
            To na pewno coś zostanie a i cena zestawu bardzo fajna:)

Skomentuj

ok . Z przeczytanych postów innych użytkowników, mam rozumieć że w tylną półkę w sedanie, w głośniki mam nie inwestować tak ?

Skomentuj

Zamieszczone przez zdikla Zobacz posta
                Z przeczytanych postów innych użytkowników, mam rozumieć że w tylną półkę w sedanie, w głośniki mam nie inwestować tak ?
                tak

Skomentuj

Czy nie rozładuje mi wzmacniacz akumulatora jak na wyłączonym radiu i wzmacniaczu prąd z akumulatora dociera do wzmacniacza ?

Skomentuj

po to wychodzi kabel remote z radia - przy włączaniu radia podaje sygnał na wzmacniacz i wtedy dopiero zaczyna pobierać prąd..

Skomentuj

Ok. Dzięki . Wszystko elegancko napierdziela . Nie wiedziałem że taka mała moc a bd tak głośno Jestem bardzo zadowolony z tego zestawu Głośnik narazie gra na jednym kanale , nie jest zmostkowany . Mi to zdecydowanie wystarczy. Teraz tylko wygłuszyć drzwi z przodu i bd wszystko

---------- Post dodany 19.10.2013 o 15:34 ---------- Poprzedni post 17.10.2013 o 17:49 ----------

Potrzebuję aby ktoś mi pomógł w dobraniu , obliczeniu odpowiedniej obudowy do tego głośnika PHILIPS PXS120 400 Wat 30cm ?

Skomentuj

a w jakiej obecnie go masz?

Skomentuj

http://rad-sat.home.pl/sklep/pasywna...0w-p-2029.html W czymś takim mam ale obudowę niedługo oddaje koledze

Skomentuj

i co mozesz powiedziec o brzmieniu tego glosnika w tej skrzyni?

Skomentuj

Noo powiem Ci że całkiem ładnie gra i bas też fajnie nisko schodzi . Patrzyłem parametry głośnika który w niej siedział to też był o mocy 150 wat rms. Może coś takiego mi się uda wykonać ? Co o tym myślisz ?

Skomentuj

jak sie podoba to taki typ obudowy moze zostac
                                ale daj mu z 30 litrow
                                potrafisz sam wykonac pochylona skrzynke?

Skomentuj

nie za bardzo ale moze jakos mi sie uda . a ta ile bd miala ?

Skomentuj

28-30 litrow

jak bedziesz mial problem to rob prosta skrzynke

Skomentuj

a to jak wykonac to pochylenie ? zrobie cos na miarę tamtej

Skomentuj

http://diyaudio.pl/showthread.php/11...w-CONRAD-AUDIO myslalem ze juz wrzucilem to na glowna strone... musze to dokonczyc

Skomentuj

Dzięki . A powiedz mi gdzie zrobic otwor bass reflex ? lepiej z tylu kolo pochylonej scianki taka szczeline jak w tamtej obudowie czy z przodu tak jak w linku ktory podales ?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X