Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki subwoofer ???

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ok. Bede kombinowal. Pojde u siebie do sklepu elektrycznego i kupie dwa rodzaje tunelow.

Skomentuj

B-r zostaje ten sam. Kupujesz 2 pcv'ki

Skomentuj

Ok takie rury jak do szamba tak ;-) ? Czy sa takie specjalne do b-r ?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
          B-r zostaje ten sam. Kupujesz 2 pcv'ki
          źle się trochę wyraziłem ale o to mi chodziło

---------- Post dodany o 19:01 ---------- Poprzedni post o 19:00 ----------

Zamieszczone przez zdikla Zobacz posta
          Ok takie rury jak do szamba tak ;-) ? Czy sa takie specjalne do b-r ?
          tak, rurki plastikowe np. od rynny...
          DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Ok. A srednica tunelu to fi 10 tak jak kolega mowil tak ?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta
              Tak fi 10cm
              czytać ze zrozumieniem !:angry:
              DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Ok tak sie pytam bo na aukcjach widzialem rozne rozmiary

Skomentuj

Nie rynny! Rynna jest w iinnych rozmiarach. Kupujesz rure kanalizacyjna PCV 110mm (wymiar zewnetrzny) ok 0.5m dlugosci z mufą.

Skomentuj

Ja akurat wiele razy wykorzystałem rury spustowe do rynny. Jaka by nie była, ważne żeby pasowała.

Skomentuj

A jak ja pozniej zamocowac ? Na wcisk tak ? I tam chyba uszczelka jest

Skomentuj

Jak wejdzie może być, jaki do czoła to np klej na gorąco.

Skomentuj

dlatego podaje konkretny tunel b-r bo one idealnie do siebie pasuja
                          wszystko wchodzi na wcisk bez zadnego kombinowania

Skomentuj

aha . noo ok bede probowal . A teraz powiedz mi co zrobic aby usunac tkz brzęczenie bagażnika . Bas zamiast ladnie grac to trzepie mi tablica rejestracyjna . Probowalem podkladac rozne gabki itp ale po pewnym czasie wylatywaly z pod tablicy
                            Last edited by zdikla; 24.10.2013, 14:00.

Skomentuj

tablice masz w ramce czy bez?

Skomentuj

W ramce mam

Skomentuj

Spróbuj podkleić uszczelkę do okien ona nie chłonie wody może się sprawdzić!

Skomentuj

ramke przyklej do pojazdu tasma 2-stronna do luster
                                    w ramce pod tablice daj kawalek gabki lub czegos co nie chlonie wody a jest miekkie i elastyczne
                                    w taki sposob wyciszysz tablice, ale zostaja jeszcze inne elementy klapy

Skomentuj

Czaruję...
                                    X