Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Podróby Hertz HT25

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Podróby Hertz HT25

Hej

Kupiłem od pewnego jegomościa 2 sztuki Hertzów HT25 po zadziwiająco niskiej cenie 70zł (plus dwie zwrotnice z zestawu HSK165 również za 70zł). Po oględzinach okazało się że to dobrze wykonane ale jednak podróby. W tym miejscu proszę powstrzymać się od komentarzy że czego spodziewałem się za te pieniądze, ale zdarzają się okazje o myślałem że akurat taką ustrzeliłem a ryzyko wkalkulowałem w interes.

Do rzeczy: Zwracać sprzedawcy shit który mi wcisnął czy może cena była na tyle atrakcyjna że jednak warto było? Dostanę jakieś lepsze gwizdki za 70zł?

Zdjecia: http://imgur.com/a/YcyL4

w jaki sposób był zakup prowadzony ? były zdjęcia ?

Skomentuj

tablica.pl, zdjęcia nie-real-foto (rendery producenta)

Skomentuj

pokaż ogłoszenie - link

Skomentuj

Ogloszenia nie ma, kopii nie mam, pewnie bez problemu uzyskam ją od administratora serwisu. Ale nie w tym rzecz, z ewentualnym zwrotem to ja sobie poradzę. Pytanie brzmi CZY zwracać

Skomentuj

A skąd my mamy wiedzieć czy zwracać? Nikt raczej tego wynalazku nie słyszał, więc trudno coś o tym powiedzieć.
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Akurat słuchałem oryginałów i tych tańszych.

Specyficzny tweeter wystarczy poczytać o nim.

Raz jeden jedyny nie denerwował mnie jak go słuchałem ale zwrotka była modyfikowana.

Skomentuj

No nic, osłucham jak to to gra, pomierzę zwrotki i zadecyduję

Skomentuj

No jasne

Kto nie sprawdzi ten się nie dowie.

Skomentuj

Najlepiej to odpal to i posłuchaj - sam zdecyduj czy zwracać czy nie.

Osobiście poszukałbym wooferów i cieszył się dobrym zestawem na start.
                    low-END

Skomentuj

Czaruję...
                    X