Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Magnat Century 1000

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Magnat Century 1000

Witam. Miał ktoś do czynienia z tym wzmacniaczem? Mam go od jakiegoś czasu i interesują mnie opinie innych. Ja jestem ogólnie pod dużym wrażeniem. Mocy mu nie brakuje a i wygląd (wielkość) robi wrażenie.
    Załączone pliki

Skoro go masz i używasz to po co opinie?

Sam je napisz.

Skomentuj

jak już napisałem interesują mnie opinie innych

Skomentuj

Zamieszczone przez krzak208 Zobacz posta
        Mocy mu nie brakuje a i wygląd (wielkość) robi wrażenie.
        I to chyba na tyle... Nie miałem ale patrząc na cenę i na to jak jest ,,rozchwytywany" musi być strasznie dobry:P

Skomentuj

zadziwia mnie budowa tego wzmacniacza - wiecej tranzystorow w koncowce mocy niz w zasilaczu

Skomentuj

Skoro mocy nie brakuje (widocznie słuchałeś) podziel sie opinią.

Skomentuj

Jak na razie wzmacniacz napędza głośnik STX.12.2.500. Jest to drugi już głośnik ponieważ pierwszy się spalił (dodam tylko,że był wpięty pod 1 kanał.Aż strach pomyśleć co by było w mostku). Zastanawiam się nad jakimś sensownym głośnikiem do niego. Na razie mam trzy pomysły: Beyma SCW12, Vibe black air 12, PB XL-124D lub RF P1S4-12.

Skomentuj

Jest to drugi już głośnik ponieważ pierwszy się spalił
                taniej by bylo wyslac do naprawy...

Na razie mam trzy pomysły: Beyma SCW12, Vibe black air 12, PB XL-124D lub RF P1S4-12.
                tanie nowe rockfordy sobie odpusc
                PB dla mnie to porazka, ale tego modelu nie slyszalem a zapowiada sie ciekawie
                vibe nie wytrzyma takiej mocy, gra strasznie twardo, no i zaczyna grac w wielkich obudowach b-r
                beyma to bardzo specyficzny glosnik. gra jak zaden inny. nie potrafie jasno sprecyzowac do czego bylby idealny bo jest po prostu oryginalny

ja bym sprobowal PB lub 2szt STXow

Skomentuj

Dzięki za podpowiedź. Nie bardzo chcę się pchać w dwa przetworniki. STX już znam, a chciałbym spróbować czegoś innego. Mocno zastanawiam się nad tą Beymą, ale może polecicie jakieś inne głośniki. Potrzebuję głośnika w miarę uniwersalnego bo słucham praktycznie każdego rodzaju muzyki (od hh do poważnej). głównie jest to spokojne granie , ale od czasu do czasu lubię też przetestować wytrzymałość blach w autku:biggrin:

Skomentuj

Re?

Skomentuj

A dokładniej?

Skomentuj

Re audio

Skomentuj

No przeglądałem parę opcji już teraz sam nie wiem na co się zdecydować. Może jakieś konkretne propozycje. Auto to Audi A4 b5 sedan, radio clarion vx401e, wzmacniacz jw.

Skomentuj

Czaruję...
                          X