Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Uzupelnienie podrozy mondeo mk1

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Uzupelnienie podrozy mondeo mk1

Witam serdecznie otoz pojawia sie problem jakim jest wybor sprzetu audio to mojego auta. Samochod pewnie wiekszosci znany moze nie lubiany bo ford mondeo mk1 hatchback . Samochod ma u mnie dozywocie wiec sprzet bedzie przez cale uzytkowanie i bedzie uzupelniany w czasie wszystko zalezy od stanu $ w kieszeni. Z tego co posiadam : radio Alpine model 7516mm kaseciak z wyjsciem na zmieniarke ktora zamierzam dokupic i tyle co posiadam . Czego oczekuje i jaka mam kwote potrzebuje kompletu 4 glosnikow w drzwi do kwoty powiedzmy 700zl moga byc uzywki . Czego slucham wszystkiego procz lubudubu disco itp reggee .Dlugo jezdze w trasy wiec zalezy aby audio nie dawalo bulu glowy :) Pozdrawiam Krzysztof

podstawowe pytanie - dlaczego 4?
    czesto wozisz kogos z tylu?

Skomentuj

Dlaczego 4 hmn czasami jezdze z tylu w aucie :) tzn jak nie kieruje a jak by to wygladalo jak dwa glosniki z przodu a osoby siedzace na tyle jak z odsluchem ?

Skomentuj

zwroc uwage ze albo kupujesz 2 tanie zestawy, albo jeden lepszy
        w przypadku braku glosnikow z tylu trzeba dac troche glosniej - nic wiecej

zobacz ogloszenia - tam masz moj zestaw. duzo miejsca nie zajmuje a jest kompletny (pomin radio - najgorszy element w zestawie)

Skomentuj

U mnie w Xantii pasażerowie z tyłu z kanapy dalej mają i nikt nie narzeka... ba, nawet niektórzy sobie chwalą bo sub plecy masuje lekko

Nie kombinuj, inwestuj w dobry przod i piec na poczatek + wygluszenie furtek. w 700zł się zmieścisz.

Skomentuj

Myslalem o takiej konfiguracji na przod w drzwi dystanse mdf do tego focal badz morel w uzywce , radio zostawilbym alpine bo nie jest to nowy swiecacy badziew ze wspolczesnej epoki :) po drugie myslalem aby wydlumic czyms drzwi a pozniej dopiero pomyslec o czym w bagazniku nie ma mowy o jaki 10 ' bo masaz plecow zapewnia mi kobieta ale zeby bylo takowe wsparcie dolnych rejestrow
            Last edited by pudek20; 28.11.2013, 21:04.

Skomentuj

zestaw glosnikow przednich jest OK
              sub faktycznie moze byc mniejszy

odezwij sie do Lklukasza w sprawie tych glosnikow - ma nowki

Skomentuj

Czaruję...
              X