Witam serdecznie otoz pojawia sie problem jakim jest wybor sprzetu audio to mojego auta. Samochod pewnie wiekszosci znany moze nie lubiany bo ford mondeo mk1 hatchback . Samochod ma u mnie dozywocie wiec sprzet bedzie przez cale uzytkowanie i bedzie uzupelniany w czasie wszystko zalezy od stanu $ w kieszeni. Z tego co posiadam : radio Alpine model 7516mm kaseciak z wyjsciem na zmieniarke ktora zamierzam dokupic i tyle co posiadam . Czego oczekuje i jaka mam kwote potrzebuje kompletu 4 glosnikow w drzwi do kwoty powiedzmy 700zl moga byc uzywki . Czego slucham wszystkiego procz lubudubu disco itp reggee .Dlugo jezdze w trasy wiec zalezy aby audio nie dawalo bulu glowy :) Pozdrawiam Krzysztof
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Uzupelnienie podrozy mondeo mk1
Collapse
X
-
Myslalem o takiej konfiguracji na przod w drzwi dystanse mdf do tego focal badz morel w uzywce , radio zostawilbym alpine bo nie jest to nowy swiecacy badziew ze wspolczesnej epoki :) po drugie myslalem aby wydlumic czyms drzwi a pozniej dopiero pomyslec o czym w bagazniku nie ma mowy o jaki 10 ' bo masaz plecow zapewnia mi kobieta ale zeby bylo takowe wsparcie dolnych rejestrowLast edited by pudek20; 28.11.2013, 21:04.
Skomentuj
Skomentuj