Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie nagłośnienie do BMW e39 2000r.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jakie nagłośnienie do BMW e39 2000r.

Witam. Chciałbym aby ktoś mi skompletował full zestaw nagłośnienia, który by sobie poradził z tym samochodem, gdyż jest on dobrze wygłuszony i trzeba tu troszkę się pobawić. Prosiłbym o przedstawienie sprzętu grającego do 2000-2500 tysi za sam wzmacniacz+ głośniki+ kable. Radio prosiłbym o podanie jako dodatek. Dylemat posiadam czy zostać przy 13 czy lepiej coś większego. Na czym mi zależy na miękkim i w miarę mocnym basie. Lubie też aby grało głośno to już mam od dziecka, niestety. Muzyka od Trance i D&B po czasem Hip-Hop, Rap(niskim bassem)
    Pozdrawiam.

zacznij od szukania osoby/firmy ktora przeprowadzi montaz i przerobki samochodu
    auto bardzo fajne, ale pod audio malo wygodne

Skomentuj

Osobę już mam. Tylko mam problem z doborem sprzętu i znam nawet koszty montażu mniej więcej. tylko jednak chciałbym dobrze wybrać sprzęt.

Skomentuj

a co ta osoba doradza?

Skomentuj

Droższe trzynastki bo z obudowaniem 15 to większe koszta. Sub pod oddzielny wzmacniacz, żeby miał przebicie z bagażnika oddzielny wzmacniacz pod środek samochodu. Tylko nie poradził mi sprzętu mówił, że to już od tego co słucham zależy, dlatego o to was pytam.

Skomentuj

Weź napisz to jeszcze raz po Polsku.

Koaxiale w drzwi?

Skomentuj

Z jednej strony rozumiem ze chcesz 13-15 w drzwi bo przerobka pod 16cm by byla kosztowna
              Ale nie znam dobrych fabrycznych zestawow na 13cm :/ chyba tylko jeden zestaw 13cm w zyciu montowalem

Z drugiej strony latwiej kupic dobre uzywane 16cm
              Pogadaj z ta osoba czy sie podejmuje przerobki i za ile?

Skomentuj

Po co?
                Znajdz dobre 13 cm
                Montowalismy ostatnio takie w e92
                Grały basem as miło

Tylko trzeba przyłożyć sie do drzwi
                Mało miejsca na glosnik i blisko prowadnica

My wybraliśmy glosnik z serii slim line
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                X