Zamieszczone przez arus16611
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
jaki litraż skrzyni
Collapse
X
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaDrugie zdjęcie pokazuje że nie masz głośnika prawidłowo podłączone.Zamieszczone przez arus16611 Zobacz postaa w jaki sposób będzie prawidłowo ? próbowałem każdy pod oddzielny kanał i marny efekt jeszcze gorzej niż tak jak mam
ten wzmacniacze to MONO!
wiec nie ma znaczenia jak to podlaczysz, bo oba plusy i oba minusy sa razem polaczone!
wiec nie ma prawa grac inaczej...
niewiele widac na tym zdjeciu, ale LPF masz chyba dosc dobrze usawiony
bassboost ustaw na zero
cos mi sie wydaje ze jestes jednym z tych ktorzy chca mega cisnienie i wiecznie im malo... mimo ze juz halasu masz sporo
Skomentuj
-
no dobrze Pawle mówisz gra to dość ale jak dla mnie mało , a może jednak coś by pomogło ? wymiana przodu to wiem ale z tyłem jeszcze coś pomodzić . a co do podłączenia pod 2 kanały naprawdę była różnica . o wiele słabsze granie ... pójdę to jeszcze raz ustawić wiec wieczorkiem efekty opisze
---------- Post dodany o 18:01 ---------- Poprzedni post o 15:51 ----------
I próba pod 2 kanały dała taki sam efekt a wiec nie wiem jak to kiedyś podłączyłem ze słabiej grało i ustawienia zrobiłem tak jak kazałeś , a wiec dziękuje bardzo za pomoc i dobre rady ale jestem nadal otwarty na kolejne .Last edited by arus16611; 26.02.2014, 14:53.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez arus16611 Zobacz posta
[/COLOR]I próba pod 2 kanały dała taki sam efekt a wiec nie wiem jak to kiedyś podłączyłem ze słabiej grało i ustawienia zrobiłem tak jak kazałeś , a wiec dziękuje bardzo za pomoc i dobre rady ale jestem nadal otwarty na kolejne .
To jest monoblok - w tej obudowie jest JEDEN wzmacniacz nie ma żadnych kanałów
Skomentuj
Skomentuj