Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ama bl160

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ama bl160

Witam,

to mój pierwszy post.

Muszę zmienić fabryczne nagłośnienie w Xsarze Picasso. Słuchałem zupełnie przypadkowo zestawu AMA BL160. Gdzie mogę go kupić/zamówić ?

Budżet na CA to 2000 zł. Głośniki tylko przód. Chciałbym właśnie AMA, radio w budżecie 500 zł i wzmacniacz 2 kanałowy. Jaki wzmacniacz polecacie w do 600 zł ? Radio lepiej nowe czy lepszą używkę w tym budżecie ?

Pzdr

Jak tylko przód to zainwestuj w 4 kanałówkę, zrobisz sobie bi-amping, przy okazji radia z czasówkami będzie duży zysk.
    Zestaw AMA + Tweetery HK sprzedawał lklukasz, a czy dalej są dostępne to pojęcia nie mam Na pewno wart swojej ceny.

Co do radia, za 500zł kupisz używkę z naprawdę dobrej półki i przy tym bym stał. Z Clarionów 778/788, Alpine 9853/55, 9833/35. Bardziej "egzotycznie" JVC Sh1000 czy np. Fujitsu ten eclipse cd 8445e.
    Nówka w tej cenie? Musiałbyś trochę dołożyć i masz Clariona 702/703, ale mimo wszystko kieruj się na jedną z tych używek.

Za 600zł wybór wzmacniaczy 2/4 kanałowych jest ogromny, ciężko polecić 1 czy 2 modele

Skomentuj

Mam możliwość kupienia za 500 zł starego Rockforda Punch 60X2. Lepiej niż jakiś nowy ?

Pzdr

Skomentuj

Dobry sprzęt ale cena z kosmosu, w tej cenie dostaniesz RF 4-knałowego.

Skomentuj

Czaruję...
        X