Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Carpower HPB 602 350W + SW.STX.10.2.400.2x2.F.S.PP

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Carpower HPB 602 350W + SW.STX.10.2.400.2x2.F.S.PP

Witam, mam szybkie pytanie, czy podany wzmacniacz odpowiada do 10 calowego STX ?

za slaby - szukaj mocniejszych

Skomentuj

Dzięki. A mocniejszy, czyli 400/450W ? Warto iść w Blaupunkty używane?

Skomentuj

potrzebujesz 300-350w mocy
        nie zwracaj uwagi na opisy na wzmacniaczach tylko na pomiary

blaupunkty to najtansze co sie kupuje
        velocity juz mozna brac

Skomentuj

Carpower 1502, daje prawie 0,5kW, sprawdzone pod 12stką i mocy jej nie brak

Skomentuj

450w, ale cena jaka wolaja za ten wzmacniacz nie jest adekwatna do wartosci

Skomentuj

Słuchałeś? za 250zł bez problemu używkę dostać można i tej ceny jest warty

Skomentuj

To w tej cenie lepszy będzie impulse sd-500, cena podobna a mocy prawie 600w

Skomentuj

Zamieszczone przez Mamusa Zobacz posta
                  Słuchałeś?
                  od 10 lat ciagle montowany

Zamieszczone przez Mamusa Zobacz posta
                  za 250zł bez problemu używkę dostać można i tej ceny jest warty
                  uzywka tak, nowy nie

Skomentuj

A co powiecie o tym Blow Adrenaline TL-X207 800W ?

Skomentuj

strata pieniedzy!

Skomentuj

Chyba muszę przy moich wzmakach dawać w opis też jakieś moce z kosmosu typu 1000w i więcej:/

Skomentuj

Nie no pytam, bo nie wiem a to zwróciło moją uwagę, jak widać błędnie. Dopiero zaczynam zabawę z CA, a nie chce aktualnie wydawać na eksperymenty, stąd głupie pytania.
                          Myślicie, że znajdę coś w okolicach 200 zł ?
                          Na razie z tego co piszecie to jest velocity blaupunkta, carpower 1502 ale nieopłacalny i impulse sd-500. Jest coś jeszcze czego warto szukać pod ten głośnik ? Z tego co już wiem to rockfordy są też dobrym sprzętem, prawda ?

Skomentuj

Zamieszczone przez pawlus141 Zobacz posta
                            Nie no pytam, bo nie wiem a to zwróciło moją uwagę, jak widać błędnie. Dopiero zaczynam zabawę z CA, a nie chce aktualnie wydawać na eksperymenty, stąd głupie pytania.
                            Myślicie, że znajdę coś w okolicach 200 zł ?
                            Na razie z tego co piszecie to jest velocity blaupunkta, carpower 1502 ale nieopłacalny i impulse sd-500. Jest coś jeszcze czego warto szukać pod ten głośnik ? Z tego co już wiem to rockfordy są też dobrym sprzętem, prawda ?
                            CP-1502 nowy jest nieopłacalny, używka do 250zł jak najbardziej. Blaupunktów nawet nie ma co porównywać. Po co Ci więcej wyborów? Za mało watów na obudowie? Dostałeś kilka opcji, poszukaj i kup, taniej i lepiej się nie da.

Skomentuj

Do licytacji, na allegro stoi w tej chwili Kenwood PS300t , bardzo solidny kawałek grania. Myślę że spokojnie sobie poradzi. Tutaj pomiar ---> http://amp-performance.de/171-Kenwood--KAC-PS300T.html

Skomentuj

Zamieszczone przez Sarever Zobacz posta
                                Do licytacji, na allegro stoi w tej chwili Kenwood PS300t , bardzo solidny kawałek grania. Myślę że spokojnie sobie poradzi. Tutaj pomiar ---> http://amp-performance.de/171-Kenwood--KAC-PS300T.html
                                grzebany...

Skomentuj

Wyczaiłem CP hbp-1502 za 220 z przesyłką

Skomentuj

mozesz brac, o ile nie jest zniszczony lub grzebany :p

Skomentuj

nówka to nie jest, ale wygląda uczciwie.

teraz mam problem z głośnikiem, na stronie stx mają brak.

co myślicie o zestawach kabli peyinga na allegro ?
                                      Last edited by pawlus141; 07.03.2014, 10:33.

Skomentuj

Zamieszczone przez pawlus141 Zobacz posta
                                        nówka to nie jest, ale wygląda uczciwie.

teraz mam problem z głośnikiem, na stronie stx mają brak.

co myślicie o zestawach kabli peyinga na allegro ?
                                        Jeśli nie jest miedziany to unikać jak ognia:) Z zestawów przyzwoite kable jakie warto brać to hollywoody ale też te z miedzi. Osobiście polecał bym coś skompletować samemu

Skomentuj

Czaruję...
                                        X