Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wybór wzmacniacza pilne

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wybór wzmacniacza pilne

Witam potrzebna jest mi szybka odpowiedz na temat wzmacniacza który wybrać. Do wyboru mam:
    - AUDIOMEDIA EX 1100.2 podobno 640w rms w mostku
    - ALIEN PY-B2H76R podono 500w rms w mostku

Mam oba w miare atrakcyjnych cenach do wyboru no i pytanie który odda bardziej rzeczywista moc.

Potrzebuje pilnie odpowiedzi z góry dziękuje.

Rozumiem że tylko nowe chcesz.

Jeżeli tak to raczej tylko te są w zasięgu portfela.

Skomentuj

Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta
      Rozumiem że tylko nowe chcesz.

Jeżeli tak to raczej tylko te są w zasięgu portfela.
      No nie otrzymałem jasnej odpowiedzi. Chyba dość jasno sprecyzowałem pytanie.

Skomentuj

Zamieszczone przez Kamil955 Zobacz posta
        No nie otrzymałem jasnej odpowiedzi. Chyba dość jasno sprecyzowałem pytanie.
        to napisz w jak atrakcyjnej cenie masz te wzmacniacze bo może się okazać że za tą atrakcyjną cenę można mieć coś lepszego , no chyba że tak jak pisał dan124 tylko nowe chcesz

Skomentuj

re

Do 300zł to i z używki nic lepszego raczej nie kupie..
          Chyba że ktoś coś poleci dodam że tylko ma to zasilać suba 2x12'' ponoć 600rms
          Podłączyłem starszą wersje audiomedia znajomego do niego to grało nie powiem nieźle lecz czy on oddał swoja moc to nie jestem pewien.
          Last edited by Kamil955; 23.03.2014, 15:36. Powód: pośpiesz w pisaniu brak pełnej informacji

Skomentuj

Alien'a miał mój kolega, zasilał on dwa Magnat'y Xecutor 1200 razem 400 rms. Był jeszcze spory zapas mocy, także raczej ma moc którą podaje producent i mogę go śmiało polecić mimo, że to chinol... Właśnie znalazłem testy z powszechnie znanego portanu (nie podaje nazwy) robili tam testy i Alien miał dokładnie 430 wat, jeżeli Ci to wystarczy to bierz śmiało.
            Last edited by naresss; 23.03.2014, 21:16.

Skomentuj

Widzę chociaż jedną konkretną odpowiedź :) dobrze wiedzieć jak to się zachowywało..Poczekam jeszcze może ktoś się wypowie na temat tego audiomedia.
              Lecz jakoś bardziej zaczynam wierzyć w Aliena... Dzięki kolego naresss

Skomentuj

Zakupiony Power Acoustik LT980/2 robi robote. :)
                Temat zamykam.

Skomentuj

Czaruję...
                X