Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

sub do CA

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

sub do CA

Witam , mam pytanie jako że będę budował powoli.. Swoje CA , chciałem zacząć od Subwoofera a wziąłem sobie pod uwagę takie opcje

STX GDN-30-500-2x4-AA
    SW.STX.8.2.300.2x2.F.S.PC
    SW.STX.10.2.400.2x2.F.S.PP
    i 12" stx'a

Teraz tak Cenowo wychodzi mi najtaniej GDN-30-500 bo tylko 90zł (okazjonalnie) .szt pozostałe są droższe , chciałbym abyście mi doradzili którego wziąć:
    Chodzi mi o takie zejście no jak to w młodym wieku by też blachy samochodu się zatrzęsły :)
    a o wzmacniaczu pomyślę później.

O wzmacniaczu powinieneś myśleć równolegle z głośnikiem bo pod co podłączysz tego suba? Pod radio? Skąd dokładnie jesteś?(pytam bo widzę Czersk)

Skomentuj

Z Rytla ale w czersku jestem codziennie od pon-pt
      No właśnie nie bo nie będę od razu gotowego suba wsadzał do samochodu bo mam starego peugeota 309 tylko aż kupie nowy samochód.. wzmak , okablowanie , może aku oddzielny
      mi się nie spieszy chcę po trochu robić

Skomentuj

To lepiej po prostu odkładaj kasę na razie i zaczniesz od poprawnej instalacji jak zmienisz auto

Skomentuj

Nooo dobra , ale jeszcze mi powiedz co sądzisz o tym głośniku GDN-30-500 , lepszy od pozostałych ? za 90zł

Skomentuj

nie miałem ani jednego więc się nie wypowiadam. Tylko zastanów się ile będziesz musiał wydać na wzmaka który pracuje w 2ohm i ma zapas mocy odpowiedni

Skomentuj

rozumiem , ;p

Skomentuj

jezeli masz okazje kupic ten glosnik za 90zl i jest on w dobrym stanie to smialo kupuj!
                jest to bardzo dobrze brzmiacy i nisko schodzacy glosnik
                nie gra zbyt "tłusto" wiec do "czarnych rytmow" bym bral cos innego
                ale ogolnie glosnik bardzo udany i mi sie bardzo podobal

ale faktycznie wzmacniacz do niego to min 300zl za uzywke :/

Skomentuj

Czaruję...
                X