Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kenwood KMM 120Y grzeje się tylni układ, normalne?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kenwood KMM 120Y grzeje się tylni układ, normalne?

Witam,
    Dzisiaj zakupiłem te radyjko i zauważyłem, że po chwili grania bardzo jest nagrzany ten tylni układ. Nie wiem jak to nazwać. Z tyłu, po środku, o, taka ścianka.

To normalne?
    Pozdrawiam

Normalne, tym bardziej w taki upał.

Skomentuj

To jest tak gorące, że nawet palce ciężko długo na tym przytrzymać, a co z kablami? W Golfie IV jest bardzo skromna kieszeń, mało miejsca, kable mogą dotykać tego 'radiatora' nie wiem jak się to nazywa. Nie poprzepala ich? Nie ma jak ich pochować, bo tak tam ciasno..

Skomentuj

O ile nie masz nakombinowane nic z głośnikami to nie masz czym się martwić.

Skomentuj

Nie mam pojęcia, czy coś jest nakombinowane. Wiem tylko, że są zwykłe, fabryczne. Dzięki za odpowiedź.

Skomentuj

Jak fabryczne i podlaczyles prawidłowo tzn. po jednym glosniku na wyjście to tak zostaw.

Skomentuj

To radiator od koncowki mocy - naturalne zjawisko
              Dziwie sie ze jeszcze to radio nie jest schowane na stale

Skomentuj

Lutowałem remote i testowałem czy wzmacniacz się załącza itd, itp. Skupiłem się na ustawieniach, więc nie montowałem radia w kieszeń. Lecz po jakimś czasie głośniejszego grania zauważyłem to grzanie i dlatego wolałem się zapytać na forum, czy to jest normalne. Radio oczywiście już schowałem w kieszeń montażową, jeśli to miałeś na myśli. :)

Skomentuj

Czaruję...
                X