Witam wszystkich.
Dużo czytałem, trochę pytałem ale mętlik w głowie i wątpliwości pozostały :(
Proszę o pomoc w skompletowaniu CA
Będzie to moje pierwsze poważne CA i nie wiem co mam wybrać, na razie w planach jest tylko
Radio z serii CDA Alpine tylko nie wiem które wybrać 9855, 9835 czy 9887 ?
Zestaw na przód STX AWX 18 + Wavecore TW030 - to z uwagi na fakt że to samo leży w domu w częściach więc systemy były by podobne.
Nie ukrywam że z czasem będę chciał rozbudować do 3way.
Na budowę zwrotnicy uderzę na pewno do kogoś z forum.
Następną sprawą jest dobór subwoofera i piecyka żeby to wszystko napędzić.
Do bagażnika myślałem także o STX,ie tylko tu też prosiłbym o poradę który wybraćć?
Lubię posłuchać głośniej lecz bardziej zależy mi na jakości.
słucham po trochu wszystkiego: Hip hopu, rocka, metalu, dub stepu oraz spokojniejszych kawałków.
Mam wątpliwość czy jest mi potrzebne radio z aktywką skoro zwrotnica będzie pasywna?
Czym najlepiej wygłuszyć drzwi?
Podsumowując proszę o porady na temat suba, wzmaka i wygłuszenia oraz poprawienie mnie jeśli moje typy są złe.
Bardzo proszę o pomoc i wszelkie możliwe porady. Pozdrawiam:)
Dużo czytałem, trochę pytałem ale mętlik w głowie i wątpliwości pozostały :(
Proszę o pomoc w skompletowaniu CA
Będzie to moje pierwsze poważne CA i nie wiem co mam wybrać, na razie w planach jest tylko
Radio z serii CDA Alpine tylko nie wiem które wybrać 9855, 9835 czy 9887 ?
Zestaw na przód STX AWX 18 + Wavecore TW030 - to z uwagi na fakt że to samo leży w domu w częściach więc systemy były by podobne.
Nie ukrywam że z czasem będę chciał rozbudować do 3way.
Na budowę zwrotnicy uderzę na pewno do kogoś z forum.
Następną sprawą jest dobór subwoofera i piecyka żeby to wszystko napędzić.
Do bagażnika myślałem także o STX,ie tylko tu też prosiłbym o poradę który wybraćć?
Lubię posłuchać głośniej lecz bardziej zależy mi na jakości.
słucham po trochu wszystkiego: Hip hopu, rocka, metalu, dub stepu oraz spokojniejszych kawałków.
Mam wątpliwość czy jest mi potrzebne radio z aktywką skoro zwrotnica będzie pasywna?
Czym najlepiej wygłuszyć drzwi?
Podsumowując proszę o porady na temat suba, wzmaka i wygłuszenia oraz poprawienie mnie jeśli moje typy są złe.
Bardzo proszę o pomoc i wszelkie możliwe porady. Pozdrawiam:)
Skomentuj