Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nagłośnienie Astry H

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...
    ooo - kto to wrocil

Skomentuj

wlasnie na allegro go znalazlem,a skad wiesz ze naprawiany? Tak mysle ze moze lepiej bedzie kupic 2kanalowke na przod i schowac za schowkiem go.

Skomentuj

Wiem, że naprawiany bo widziałem zdjęcia środka, poproś sprzedającego o foty wnętrza.

Skomentuj

a cos takiego? Rockford Fosgate Punch P200-2

Skomentuj

temat do zamkniecia, znalazlem juz komponenty i czekam na cieple dni

Skomentuj

Do zamknięcia? To już nie można się pochwalić pracami w aucie?:)

Skomentuj

Jak wroce do domu i bedzie cieplo to po pierwsze musze dorobic sobie rca, bo nie chce wymieniac fabrycznego radia(opel). I tu jeszcze bede mial problem bo nikt nie znalazl jeszcze sensownego rozwiazania skad wziac 12V po wlaczeniu radia. A poza tym to mam juz wzmacniacz RF 200a4 ktory umieszcze za schowkiem.Do wygluszenia uzyje dekarki i takiej pianki samoprzylepnej ktora tez mam. Czekam jeszcze na kable. Najgorsze jest to ze czasu za bardzo nie mam na to zeby przy aucie posiedziec.
                A skrzynia do bagaznika poczeka do nastepnej wyplaty.Myslalem zeby zrobic zabudowe ale niestety nie mam jak bo to kombi i bedzie musiala stac skrzynia

Skomentuj

12v mozesz wziąć z jakiegos zegarka albo kontrolnki chociażby. Tylko potrzeba przekaznik.

Skomentuj

Dekarka? Przy terazniejszej cenie mat?

Slabizna.

12V po włączeniu radia? O czym piszesz.
                    Last edited by dan124; 20.02.2015, 21:18.

Skomentuj

dekarke mam za darmo, Chodzi mi o REMOTE 12V po włączeniu radia. Nigdzie nie ma takiego napiecia.
                      A chcialbym zeby wzmacniacz sie wlaczal razem z radiem
                      Last edited by adasQ1987; 20.02.2015, 21:58.

Skomentuj

Dekarka to zzzzuuuuuoooooo....!!
                        Najgorsze badziewie jakie mozna nałożyć na drzwi
                        Szkoda czasu
                        Do drzwi sa profesjonalne maty ktory odpowiednio beda spełniać swoje zadanie

Widać, ze nie miałeś tych produktów nawet w ręku
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

no nie mialem, ale porownanie "za darmo" do 300-400zl to jest roznica, tylko nie mowcie ze roznica jest tak ogromna takiej (czyt. niedrogim) klasie sprzetu

Skomentuj

Jest różnica w wadze produktu, porównaj sobie wagę dekarki do profesjonalnych mat. Ja bym się bał o zawiasy...

Skomentuj

Zamieszczone przez adasQ1987 Zobacz posta
                              nie chce wymieniac fabrycznego radia(opel).
                              Wyrzuć to padło jak najszybciej. Nawet na fabrycznych głosniakch po podmianie radia odczujesz dużą różnicę na plus. Nie obraź się, ale... radio fabryczne, do tego dekara... słabo to widzę. Napracujesz się, wydasz kasę, a z efektow i tak nie będziesz zadowolony. Żeby nie było - sam mam Astrę H i na własnej skórze doświadczyłem co daje zmiana radia.

Skomentuj

radia orginalnego nie wymienie, bo nie chce stracic sterowania z kierownicy i funkcji komputera, a przede wszystkim nie zmienie wygladu wnetrza auta. dlatego kupilem model cdc40 opera ktory gra o niebo lepiej od cd 30 na fabrycznych glosnikach.

A co do wagi dekarki to i tak planuje uszczelniac tylko za tapicerka i w miejscu za glosnikiem, ide troche na takie polsrodki, ale w koncu to budżetowe naglosnienie.
                                Last edited by adasQ1987; 21.02.2015, 13:05.

Skomentuj

To nie półśrodki to robota bez sensu
                                  To tak jakbys składał obudowe do głośników z 3mm placówki i mówił ze to do tanich głośników
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez adasQ1987 Zobacz posta
                                    no nie mialem, ale porownanie "za darmo" do 300-400zl to jest roznica, tylko nie mowcie ze roznica jest tak ogromna takiej (czyt. niedrogim) klasie sprzetu
                                    nakleilem bratu 2-5 wartw dekarki, a efekt byl slabszy niz na najtanszym GMSie
                                    ale lepiej dekarka niz nic

Skomentuj

czytalem rozne fora na temat tasmy dekarskiej i nie miala zlych opini dlatego i dla kosztow sie na nia zdecydowalem.A teraz zaczyna mi sie robic mentlik w glowie. Podajcie link do jakis tanich mat do wyglyszenia i ile mniej wiecej jej idzie na jedne drzwi(tylko pod tapicerka).

A swoja droga to w moim kregu takie pieniadze na audio to juz naprawde duzo, znajomemu z pracy powiedzialem ze zakladam wzmacniacz to sie zapytal,czy chce miec bum bum w aucie

Skomentuj

Czemu tylko pod tapicerką?

Czytałeś cokolwiek na temat poprawnego CA?

Skomentuj

tak, drzwi powinny byc wyklejone jeszcze na poszycie,ale zastanawiam sie na ile to jest poprawa dzwieku a na ile placebo skoro z zewnatrz jest blacha.

Mowi sie ze apetyt rosnie w miare jedzenia, wszedlem tu z zamiarem kupna glosnikow, a juz mam wzmacniacz i glosniki
                                          Last edited by adasQ1987; 21.02.2015, 14:51.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X