Któremu?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nagłośnienie Astry H
Collapse
X
-
W końcu przyszły małe zmiany. Z racji tego że jest zimno dwa dni mi zeszło ale są małe postępy. Wzmacniacz i kable zamontowalem.Było ciężko bo schowalem go za schowkiem pasażera. Nie obeszło się bez cięcia schowka z tyłu ale nic nie widać. Założyłem już glosniki, ale na razie podłączone są pod radio bo czekam aż elektronik zrobi mi rca w drugim. Wygluszenie zamawiam na dniach, a będę je robił jak będzie cieplej. Tylko zastanawiam ile zamówić maty żeby mi jeszcze wystarczyło na nadkola z tyłu.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Drzwi mi trochę zaczęły "grac".słyszę delikatna poprawę dźwięku, ale wszystkim co planują wymienić tylko glosniki aby poprawić dźwięk to mogę powiedzieć że opel ma dobre fabryczne glosniki.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez adasQ1987 Zobacz postaczy wygluszacie tylne drzwi?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez adasQ1987 Zobacz postaczy wygluszacie tylne drzwi?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaPaweł, miałeś już okazję pracować matami GMS07 XL? Ogólnie znalazłem info o GMSach, ale o 07 niezbyt wiele zostało napisane. Jesli miałeś z nimi do czynienia, możesz je jakoś porównać do STP?
ale z kolei nie kleilem chyba nigdy STP :(
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaGms w całej rolce kosztuje mniej ale jest jej 3,5m
Stp jest w 4m opakowaniach
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaGms w całej rolce kosztuje mniej ale jest jej 3,5m
Stp jest w 4m opakowaniach
Skomentuj
Skomentuj