Ja za gms 07xl na allegro zaplacilem 78zl za m2
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nagłośnienie Astry H
Collapse
X
-
Dzisiaj znalazlem chwile na podlaczenie wszystkiego w calosc i tu narodzil sie problem bo nie chcialo grac,zmierzylem napiecie na rca w radiu i mialem wartosc bliska zeru,(dodam ze rca mialem dorabiane do orginalnego radia).W czym moze byc problem braku napiecia na glosnikach? Jakie powinno byc napiecie na rca?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez adasQ1987 Zobacz postaPodlacze sluchawki jak znajde jekas przejsciowke
Zamieszczone przez adasQ1987 Zobacz postaa miedzy kablem masowym a nadwoziem wynosi ok5V?? przy wlaczonym wzmacniaczu.
Skomentuj
-
Najgorsze jest to ze teraz jestem za granica i nie mam jak tego wszystkiego dokladnie sprawdzic, a wzmacniacz jest upchany za schowkiem i ciezko go wyciagnac.
A jak zmierzylem? szeregowo podlaczylem miernik. i koniec konca nie wiem co moze byc nie tak ze nie idzie prad na glosniki.Podlaczenie wzmacniacza tak banalna rzecz a u mnie schody.
Skomentuj
-
No bez przesady, umiem podstawowe rzeczy zmierzyc,ale dzisiaj zauwazylem ze cos miernik zaczal swirowac bo niepodlaczony do niczego pokazywal wartosci.
Sprawdzilem rca metoda sluchawek i nic nie bylo slychac, jedynie na danej sciezce cichl glosnik.Co moze byc przyczyna?
I wyjalem wzmacniacz i swieci sie dioda wlaczenia,wiec problemem sa dorabiane rca w radiu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez adasQ1987 Zobacz postaNo bez przesady, umiem podstawowe rzeczy zmierzyc,ale dzisiaj zauwazylem ze cos miernik zaczal swirowac bo niepodlaczony do niczego pokazywal wartosci.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaNie w mierniku upatrywałbym problemu
Skomentuj
-
Zamieszczone przez adasQ1987 Zobacz postaA jak zmierzylem? szeregowo podlaczylem miernikJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez adasQ1987 Zobacz postaNa wlaczonym wzmacniaczu odkrecilem z oprawki przewod i miernikiem polaczylem sie szeregowo w obieg, i z kablem minusowym zrobilem tak samo,Zamieszczone przez adasQ1987 Zobacz postaie rozumiem,twierdzisz ze nie potrafie zmierzyc tak podstawowych wartosci jak napiecie?
Jestem pewny!
Panowie ja odpadam z tematuJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
Skomentuj