Hey , mam problem z doborem a właściwie wyborem zestawu przedniego i tylnego do samochodu Honda Civic 5gen (3drzwi) , na początku myślałem o zestawie odseparowanym Hertz DSK 165.3 który jest dostępny w granicach 200zł , no i miałbym to podłączone pod radio na razie takie najzwyklejsze na CD panasonic cq-c1011n które w przyszłości zmienię na inne dobra ale wracając do głośników to mam jeszcze jedną myśl kupić osobno woofer i tweteer bez zwrotnicy po prostu podłączyć pod radio tutaj w grę by wchodził jakiś niskotonowiec stx'a (16cm lub 13cm ) lub coś w tym stylu budżetowym oraz tweteery stx'a ;D
Tak teraz sprawa subwoofera do wyboru dałem sobie trzy opcję stx'a ( 8" , 10" , 12" ) ale nie wiem który do takiego małego bagażnika najlepszy ?
Obudowa też nie wiem BR czy CLosed , tutaj jest sprawa właśnie tej przestrzeni , Obudowę do nich byłą by kupiona na gotowo
Sprawa zasilania czy też przygotowywania drzwi po przemyśleniu właśnie tej sprawy z góry dzięki :lol:
Tak teraz sprawa subwoofera do wyboru dałem sobie trzy opcję stx'a ( 8" , 10" , 12" ) ale nie wiem który do takiego małego bagażnika najlepszy ?
Obudowa też nie wiem BR czy CLosed , tutaj jest sprawa właśnie tej przestrzeni , Obudowę do nich byłą by kupiona na gotowo
Sprawa zasilania czy też przygotowywania drzwi po przemyśleniu właśnie tej sprawy z góry dzięki :lol:
Skomentuj