Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Civic 5gen Dobór

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Honda Civic 5gen Dobór

Hey , mam problem z doborem a właściwie wyborem zestawu przedniego i tylnego do samochodu Honda Civic 5gen (3drzwi) , na początku myślałem o zestawie odseparowanym Hertz DSK 165.3 który jest dostępny w granicach 200zł , no i miałbym to podłączone pod radio na razie takie najzwyklejsze na CD panasonic cq-c1011n które w przyszłości zmienię na inne dobra ale wracając do głośników to mam jeszcze jedną myśl kupić osobno woofer i tweteer bez zwrotnicy po prostu podłączyć pod radio tutaj w grę by wchodził jakiś niskotonowiec stx'a (16cm lub 13cm ) lub coś w tym stylu budżetowym oraz tweteery stx'a ;D

Tak teraz sprawa subwoofera do wyboru dałem sobie trzy opcję stx'a ( 8" , 10" , 12" ) ale nie wiem który do takiego małego bagażnika najlepszy ?
    Obudowa też nie wiem BR czy CLosed , tutaj jest sprawa właśnie tej przestrzeni , Obudowę do nich byłą by kupiona na gotowo

Sprawa zasilania czy też przygotowywania drzwi po przemyśleniu właśnie tej sprawy z góry dzięki :lol:

niema co myśleć
    najpierw maty i kable
    200 trochę mało

Skomentuj

Ok ja się podporządkuję w końcu zaczynam :)

Kable wyszukane mam też chyba najbardziej budżetowe peiying
      mata bitumiczna

Skomentuj

Czyli miedziowane :(

Skomentuj

Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta
          Czyli miedziowane :(
          A są jakieś inne dobre bez dodatku miedzi ? oczywiście nie za drogie

Skomentuj

To raczej ma byc odwrotnie. Kabel ma byc w calosci z miedzi, a nie pokryty miedzia.

Skomentuj

Można dostać jakiś w miarę dobry a zarazem tani zestaw tak do 70zł ?
              Powiem że na początek

Skomentuj

Szczerze ? Nie warto. Lepiej poczekac cierpliwie dozbierac i kupic cos z innej polki. Wiem co mowie , przerobilem troche wynalazkow <200zl i zapewniam cie ze nie warto marnowac czasu i twojej pracy bo efekt bedzie mizerny.

Skomentuj

Lub kup kable miedziane ale używane. Pokaż linka do tych kabli co znalazłeś.

Skomentuj

kup kabel do spawarki..
                    http://www.arweld.net/766,kabel-spaw...s-1-25mm2.html

Skomentuj

Czaruję...
                    X