Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Vibe SLR Active

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Vibe SLR Active

Cześć , kolejny już tłuczek zakupiony za kosmiczne 250 zl (40 funtow). 12" z aktywnym wzmacniaczem , producent podaje 400RMS , zaglądałem do środka - nie znam się na elektronice ale wygląda to na max 150 W. Ale do rzeczy, będę w sobotę podłączał w Fiescie dziś tylko obejrzałem go dokładnie i nie znalazłem na panelu wzmacniacza nigdzie wejścia REMOTE wiec na jakiej zasadzie załącza się wzmacniacz ? Mamy +12 , GDN i 2xRCA. Ktos może spotkał się już z takim wzmacniaczem bądź podobnym ?

http://vibeaudio.co.uk/car/enclosure...losures/#info2

Zamieszczone przez Ton1o Zobacz posta
    dziś tylko obejrzałem go dokładnie i nie znalazłem na panelu wzmacniacza nigdzie wejścia REMOTE wiec na jakiej zasadzie załącza się wzmacniacz ?
    A może po prostu cały czas włączony będzie, bo jest taki dobry, że cięte koszta pominęły auto power on?

Skomentuj

Zapewne uruchamia się jak dostanie sygnał z rca
      Po kilku minutach bez sygnału poprostu sie wyłącza
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Dziękuje za odpowiedzi. Nigdy wcześniej nie miałem takiego HAJENDU a cala reszta poprzednich wzmacniaczy zawsze miała wyjście remote.

Dolphin nawet nie wiesz jak bardzo ciete koszta , krzycza za to od 140 do nawet 180 funtow (prawie 1000zl) za nowke. Skrzynia wykonana z wiorowki najgorszej jakosci bo kruszy sie bardzo latwo , pierscien ozdobny plastik, maskownica wmacniacza plastikowa, rura BR uwaga papierowa rolka niczym od srajtasmy pomalowana od srodka czarna farba.

Skomentuj

Chwalisz się czy narzekasz?

Skomentuj

Zamieszczone przez Ton1o Zobacz posta
            olphin nawet nie wiesz jak bardzo ciete koszta , krzycza za to od 140 do nawet 180 funtow (prawie 1000zl) za nowke. Skrzynia wykonana z wiorowki najgorszej jakosci bo kruszy sie bardzo latwo , pierscien ozdobny plastik, maskownica wmacniacza plastikowa, rura BR uwaga papierowa rolka niczym od srajtasmy pomalowana od srodka czarna farba.
            To po co to kupiłeś?
            Za 1000zl mozna złożyć swietny sprzet
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie narzekam ot takie przemyślenie na temat chińszczyzny. Lukasz zapłaciłem za to 40 funtów dla porównania 20 kosztuje sama skrzynia z mdf na ebay.co.uk.

Skomentuj

Ale tu przeciez nie chodzi o cene a o dzwiek
                Ale to nie ja bede tego słuchał
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zdaje się że na początku napisałeś z czego jest wykonana.

Skomentuj

Czaruję...
                  X