W niedługim czasie chciałbym wrzucić suba do bagażnika (Skoda Felicia).
Budżet - ok 150zł
Teraz mam pytanie czy w tej cenie zwracać uwagę na jakieś konkretne modele czy w zasadzie co kupię z markowych konstrukcji to jeden grzyb?
Są jakieś modele godne polecenia w tej kwocie?
Sub ma być jako uzupełnienie 13cm wooferów :)
MDS jest oceniany jako szybki głośnik ale kurde mam obudowę 22-23 l strojoną na 35Hz i mi się trochę ten bas zlewa.
Myślałem o closed ale podobno ten głośnik się marnotrawi w tego typu obudowie.
Chcę kompaktowego suba bo bagażnik w samochodzie mały tym bardziej, że jest butla LPG w kole schowana i zapasowe koło jeździ w bagażniku w pokrowcu.
Podobno zalecany litraż to 21 dm3 ale myślę, żeby trochę to zmniejszyć.
Czy są jakieś przeciwwskazania aby wzmacniacz był pod siedzeniem pasażera? (nie chce mi się tych wszystkich kabli ciągnąć do bagażnika)
Budżet - ok 150zł
Teraz mam pytanie czy w tej cenie zwracać uwagę na jakieś konkretne modele czy w zasadzie co kupię z markowych konstrukcji to jeden grzyb?
Są jakieś modele godne polecenia w tej kwocie?
Sub ma być jako uzupełnienie 13cm wooferów :)
MDS jest oceniany jako szybki głośnik ale kurde mam obudowę 22-23 l strojoną na 35Hz i mi się trochę ten bas zlewa.
Myślałem o closed ale podobno ten głośnik się marnotrawi w tego typu obudowie.
Chcę kompaktowego suba bo bagażnik w samochodzie mały tym bardziej, że jest butla LPG w kole schowana i zapasowe koło jeździ w bagażniku w pokrowcu.
Podobno zalecany litraż to 21 dm3 ale myślę, żeby trochę to zmniejszyć.
Czy są jakieś przeciwwskazania aby wzmacniacz był pod siedzeniem pasażera? (nie chce mi się tych wszystkich kabli ciągnąć do bagażnika)
Skomentuj