Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budżetowe granie Ford Galaxy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Budżetowe granie Ford Galaxy

Witam!
    Czy moglibyście coś doradzić ze sprzętu chodzi o zrobienie budżetowego nagłośnienia w Fordzie Galaxy tj.
    odseparowany zestaw przód,tył

Potrzebne mi są w sumie dwie rzeczy : wzmacniacz i Subwoofer(nie koniecznie gotowa skrzynia, może być sam głośnik o wykonanie skrzyni pokuszę się sam -nie zależy na wyglądzie)
    Wzmacniacz najlepiej 4 kanałowy (nie zajmie tyle miejsca co 2 wzmacniacze plus kable )
    a teraz wyzwanie Kwota na wszystko max 1000 zł no chyba ze zarzucicie czymś ciekawym to można się zastanowić :)

sub i wzmacniacz to najmniejszy problem

problem to kupic obecnie tani zestaw odesparowany ktorego da sie sluchac :???:

Skomentuj

zestaw na przód już mam z którego jestem zadowolony jak do tej pory komplet ama + mission ze zwrotnicami od kolegów z forum.

Skomentuj

no to super

zestaw kabli tez ma byc w tej cenie?

do czego ma to byc sub?

Skomentuj

kable ogarne swoja drogą

sub hmm coś do Electro, disco polo , trance , trap . Raczej szybkie uderzenia ale dobrze by było jakby tezz bardzo nie odstawał przy głębszym basie

Skomentuj

Jednostka sterująca ma wbudowane filtry i sterowanie subem?
            low-END

Skomentuj

niestety radio to alpinka zwykla na plyty sprawdze jutro model
              Last edited by riczmond; 21.01.2016, 21:03.

Skomentuj

cda-9847r

Skomentuj

Klasycznie polecę klasyczne rf np 550x lub 551x

Sub powiedzmy ze Boston acoustic.

Skomentuj

w sumie budzet pozwala nawet na beyme power 12

Skomentuj

Na hx2 również tylko czy to jest niezbędne.

Skomentuj

Zamieszczone przez riczmond Zobacz posta
                        odseparowany zestaw przód,tył
                        Czy mi się wydaje czy kolega chce 2 waya na przód i tył + sub ?
                        cda-9847r
                        Sterowanie subem jest od 0 do 15 i w zasadzie tyle, filtrów brak.
                        Last edited by Abstynent; 22.01.2016, 11:47.

Skomentuj

nie po prostu źle napisałem 2 way przód i tył subwoofer , Chyba taki zestaw przód i tył + sub całkiem psułby przynajmniej z przodu przyjemność ze słuchania xD

Skomentuj

nie po prostu źle napisałem 2 way przód i tył subwoofer , Chyba taki zestaw przód i tył + sub całkiem psułby przynajmniej z przodu przyjemność ze słuchania xD
                            W takim razie idziesz dobrą drogą

Skomentuj

Witam ponownie !

poszukuje cały czas wzmacniacza aby zasilić przód i subwoofer Vibe SLR 12" i znalazłem coś takiego

http://olx.pl/oferta/legendarny-wzma...tml#664631fc86 (Legendarny wzmacniacz Alpine V12 MRV-F505 wysoki model 4kanały rarytas Nieborowice)

miał ktoś doczynienia z tym wzmacniaczem ??
                              wcześniej cały ten zestaw czyli Vibe slr 12" i Ama+mission na zwrotnicy były zasilane Sherwoodem A100x4 i dawało rade

Chyba żę macie coś lepszego 4 kanałowego do zaoferowania . Mile widziane linki do aukcji bądź pw z czymś ciekawym

Skomentuj

Nie na temat...
                                Może miałbym Fujitsu Ten Alpha5000M do pogonienia bo priorytety się u mnie pozmieniały...
                                marcinsywala.pl
                                Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

jaka moc na mostku ?

Skomentuj

Witam ponownie !

poszukuje cały czas wzmacniacza aby zasilić przód i subwoofer Vibe SLR 12" i znalazłem coś takiego

http://olx.pl/oferta/legendarny-wzma...tml#664631fc86 (Legendarny wzmacniacz Alpine V12 MRV-F505 wysoki model 4kanały rarytas Nieborowice) (Legendarny wzmacniacz Alpine V12 MRV-F505 wysoki model 4kanały rarytas Nieborowice)

miał ktoś doczynienia z tym wzmacniaczem ??
                                    wcześniej cały ten zestaw czyli Vibe slr 12" i Ama+mission na zwrotnicy były zasilane Sherwoodem A100x4 i dawało rade

Chyba żę macie coś lepszego 4 kanałowego do zaoferowania . Mile widziane linki do aukcji bądź pw z czymś ciekawym
                                    Tego SLR'a masz w BR czy closed ? Jaka to wersja V1 czy V2 ? Posiadam wersje V1 w Closed i jest tragicznie :)

Skomentuj

closed dlaczego uwazasz ze jest tragicznie czym go zasilasz ?

Skomentuj

Ale ktora wersje masz ? Taka : http://www.ebay.co.uk/itm/Vibe-Slick...zI_cuVdKdE_Ung czy taka ? : http://www.ebay.co.uk/itm/VIBE-SLICK...EAAOSwEetV8s0G chodzi mi o przetwornik.

Ja mam wersje z pierwszego linku. Zasilanie Kenwood KAC-PS500F , Przod u-Dim El Comp.

Dlaczego tragicznie ? Jest bardzo wolny pomimo obudowy zamknietej. Zlewa praktycznie wszystko w dudnienie. W szybkim basie strasznie sie gubi a w wolnym brakuje mu zejscia przez co dyskwalifikuje go praktycznie kazdy rodzaj muzyki. Takie jest moje odczucie jednak dodam ze stawiajac go w gronie takich zawodnikow jak Lanzar max12 Powerbass, tanie JBL i wszelkiego rodzaju wynalazki za ~300 zl ocenil bym go jako Tluczek ale z klasa.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X