Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Blaupunkt GTA 4 Special Mk II - warto?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Blaupunkt GTA 4 Special Mk II - warto?

Panowie jak w temacie, warto ten wzmacniacz - z plombą nie otwierany wziąć za 160pln? Może coś jeszcze utarguje..
    Po odpowiedzi można śmiało temat usunąć.
    edit:
    napędzałby Amy+hk i w przyszłości jakiegoś suba małego typu mds08 czy stx 8 calowy..
    Auto to Honda Crx 2 gen
    Last edited by Michal93; 05.03.2016, 14:42.

jezeli chodzi o brzmienie to nie do konca - da sie kupic lepsze
    jezeli chodzi o awaryjnosc i "okazje" to nie jest zle

Skomentuj

To jak już założyłem nowy wątek to trochę pomęczę.. Może warto coś z tego?
      LEGANCY LA630 - 130 pln http://olx.pl/oferta/wzmacniacz-samo...tml#a05fec44ba (Wzmacniacz samochodowy LEGANCY LA630 600W 4 kanały car audio Psary)
      Signat Roc1 - 140 pln http://olx.pl/oferta/wzmacniacz-samo...tml#4966e3c78e (Wzmacniacz Samochodowy Signat Roc1 4 kanałowy, 4x 100W Wieliczka)
      AXTON C509 - 125 pln http://olx.pl/oferta/wzmacniacz-samo...tml#4966e3c78e (Wzmacniacz samochodowy AXTON C509 Dąbrowa Tarnowska)
      MAGNAT A4000 - 150 pln http://olx.pl/oferta/wzmacniacz-samo...tml#4966e3c78e (Wzmacniacz samochodowy MAGNAT A4000 z seri Michael Schumacher Szymbark)
      Radio Alpine CDE-171r - posiada LPF i HPF więc nie są niezbędne..

Skomentuj

bierz axtona

"polka wyzej" od blaupunkta

signat - brak regulowanych filtrow
        legacy - brak regulowanego HPFa
        a ten magnat to zabawka w tych czasach

Skomentuj

Nawet jeżeli mam te filtry w radiu?

Skomentuj

Mam Signata na warsztacie. Całkiem solidna konstrukcja.
            Axton z tych wymienionych przez Ciebie wypada najlepiej i cena przystępna.

Skomentuj

Zamieszczone przez Michal93 Zobacz posta
              Nawet jeżeli mam te filtry w radiu?
              jak masz filtry w radiu to jeszcze bym bral pod uwage signata
              ale w tej cenie bierz szybko axtona, bo sam go kupie! :p

Skomentuj

Miałem GTA 4 i nie miałem powodów do narzekania ale jeżeli masz alternatywę to słuchaj bardziej zaawansowanych kolegów no i cena korzystniejsza.

Skomentuj

Jutro prawdopodobnie pojadę po tego axtona... Wystawia to gość z serwisu- zwrócić na coś szczególną uwagę?

Skomentuj

Pooglądaj w sieci jak ten wzmacniacz wygląda w środku.
                    Jeśli będziesz miał możliwość to go rozkręć i sprawdź czy nie było "pożaru" w środku. Czy był naprawiany a jak był czy zrobione to zostało fachowo.

Skomentuj

http://amp-performance.de/593-Axton-C508.html
                      http://amp-performance.de/1237-Axton-C409.html

to ze cos bylo naprawiane wcale nie dyskwalifikuje sprzetu. tam naprawy sa szybkie i proste
                      o ile wlasnie nie bylo powaznego "pozaru" jak to stwierdzil kolega wyzej

Skomentuj

Naprawy nie dyskwalifikuja ale niewłaściwe części użyte do naprawy już dyskwalifikują.

Skomentuj

Pojechałem, kupiłem tego axtona :)
                          Naprawiany to on nie był, przynamniej moje niefachowe oko nie stwierdza nic takiego, gość też mówi że on go nie naprawiał :P
                          Zostaje jeszcze kupić sygnałówki jakieś, oprawke z bezpiecznikiem...
                          I nie bardzo wiem gdzie go zamontować - myślałem, że mniejsze toto będzie i wejdzie za schowek pasażera, a to ani tam, ani pod fotel... a do bagażnika średnio chcę - są jeszcze jakieś inne opcje?

Skomentuj

Jak ma napędzać przód to najlepiej z przodu zamontuj. Mniej przeciągania kabli. Kombinuj pod fotel jak nie dasz rady pod schowek.

Skomentuj

Ma napedzac przod i suba w przyszlosci :)

Skomentuj

Ja na Twoim miejscu bym wziął, sam mam i nie narzekam ani na brzmienei ani na awaryjność, moim zdaniem w tej cenie powinieneś być naprawdę zadowolony:)

Skomentuj

UWAGI PANA ADMINISTRATORA
                                  Zamieszczone przez Redrgas Zobacz posta

Skomentuj

Zamieszczone przez Michal93 Zobacz posta
                                    Ma napedzac przod i suba w przyszlosci :)
                                    Właśnie o to chodzi że jak ma napędzać przód to lepiej montować z przodu. Mniej kabli do bagażnika trzeba prowadzić. Do bagażnika pójdzie tylko głośnikowy do suba.

Skomentuj

Ale ja to doskonale wiem... Tylko u mnie pod fotel ciężko rękę wsunąć, za schowkiem też nie bardzo miejsce jest..
                                      małe foto podglądowe:

edit
                                      jak przestania padać to pójdę go poprzymierzać...
                                      Last edited by Michal93; 12.03.2016, 09:02.

Skomentuj

pod nogami pasazera. dorabiaz stelaz, kladziesz na gore jakas deseczke i jedynie zrobi sie 5cm mniej miejsca na nogi dla pasazera

montowalem w takie miejsce w mercedesie tuner tv. tylko ze tam bylo fabrycznie przygotowane miejsce

Skomentuj

Czaruję...
                                        X