Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Fiat Panda 169CD aux

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Fiat Panda 169CD aux

Witajcie,
    Posiadam radio Fiat 169cd z tyłu wpiete wszystkie możliwe kostki z przewodami.
    W schowku znalazłem wyprowadzona wtyczkę niebieska. po podłączeniu kabelka aux, nie ma możliwości włączenia na radiu changer czy też funkcji aux. Po podłączeniu bezpośrednio do radia efekt ten sam. Wychodzi na to że cała instalcja poprowadzona przez Fiata to bezużyteczna atrapa? Zielona wtyczka odpowiada za telefon, w tym samochodzie nie ma możliwości łączenia przez bt

Wysłane z mojego Honor 7.

Mialem identyczna sytuacje w Citroenie C4. Byl poprowadzony kabel do zmieniarki i bylo miejsce na wpiecie modulu BT badz AUX. Okazalo sie jednak ze radio ma zaprogramowane tylko dwa tryby FM Radio i CD i nie ma mozliwosci wybrania source. Kolega podjechal do ASO Citroena zapytac o co chodzi , odpowiedzieli ze moga rozkodowac radio za okolo 300 zl wiec nie bylo sensu.

Skomentuj

Zamieszczone przez Vitu Zobacz posta
      Mialem identyczna sytuacje w Citroenie C4. Byl poprowadzony kabel do zmieniarki i bylo miejsce na wpiecie modulu BT badz AUX. Okazalo sie jednak ze radio ma zaprogramowane tylko dwa tryby FM Radio i CD i nie ma mozliwosci wybrania source. Kolega podjechal do ASO Citroena zapytac o co chodzi , odpowiedzieli ze moga rozkodowac radio za okolo 300 zl wiec nie bylo sensu.
      Znalazłem na YouTube film gdzie Włoch podpina się kanałami w sygnał z napędu cd. Trochę przykre że blokują radio...

Skomentuj

Dokladnie takie samo rozwiazanie jest mozliwe w Blaupunkcie z C4 tylko ja sie pytam po co ?

Skomentuj

Ka w swoim samochodzie słucham muzyki tylko z Spotify. Chciałem tak samo w pandzie.
          Naciskając source na radiu jest tylko cd i FM, naciskając na kierownicy mam cd/FM, lw, i jeszcze inne

Skomentuj

Czaruję...
          X