Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Car Audio do ML-163

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Car Audio do ML-163

Witam wszystkich, poradzę się proffesjonalistow .
    Chciałem zmienić swoje audio w aucie jest to benz ML jedynka.
    Aktualnie jest jakis zestaw bose
    4 glosniki w drzwiach + jakiś subwoofer pod siedzeniem kierowcy
    Zmieniarka w bagażniku.
    Radio kaseciak Bose 1din

ale jest polka na 2 din.
    tak jak tutaj

Generalnie nie ma tragedi, ale na pewno radio do wymiany, cos z bluetoothem, nawigacja?, duzy plus jak by był spotyfie. Widzialem chinskie radia z androidem wif it, wiec pewnie opcja spotyfie by byla, jednak nie jestem przekonany do chińskich rzeczy, znając życie to nie będzie dzialać ani radio ani nawigacja chyba ze macie cos do polecania.

Z tego co widzialem mozna dorwać 2 dinowe radio z bluetoohem i ewentualni puszczać sporyfie z telefonu przez bluetooth, jest to tez opcja. Możecie coś polecić?

Nie wiem na ile te seryje glosnki sa ok, czy warto je wymieniać wszystkie, czy dodać tylko bass, z tylu pod siedzieniami jest miejsce na wysokosc ok 20cm skrzynka tam nie wejdzie ,ale widzialem subofery dedykowane pod fotel? lub cos na wzor tuby, w bagazniku raczej nie chciałbym nic montować.

Z tego co widziałem ML polift ma twetery, ja nie mam ale plastiki z glosnikami wygladajaa na idetyczne wiec może można by zalorzyć.

Z tego co wyczytałem to zmieniarka raczej do wywalenia czy coś można ja jakaś podłączyć?

Co sądzicie?

Widełki, na radio planowałem 1000-2000? zalezy co bedzie oferować, może być tansze może byc droższe, glosniki itp tak samo.
    Jak wsadzę w to z 5-6 za cos rozsądnego to tez się nic nie stanie.

Jak coś fajnego polecicie to poprostu poczekam pare tyg

Ewentualne możecie kogoś polecić w okolicach Wroclawia?
    Last edited by gorsky87; 21.07.2016, 18:03.

Witam, testowal ktos może coś takiego?
    http://allegro.pl/show_item.php?item=6324577814 (ZMIENIARKA APPLE IPHONE IPOD MP3 VW AUDI SKODA)

Skomentuj

Byłeś może na jakiś spotach ? Najlepiej by było gdybyś się przejechała na spota posłuchał co u kolegów gra i sam wybrał.

Skomentuj

Czaruję...
      X