Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

I-Sotec <--- ktoś? coś?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

I-Sotec <--- ktoś? coś?

Witam!

Dzisiaj na FB, po przez udostępniony post przez te fał en turbo nt. programu 101 napraw, w którym montowano wzmacniacz do samochodu [nie istotne jakiego] dowiedziałem się o istnieniu własnie takiego "cuda" jak w temacie, ponoć "nowa technologia, super dla leasingu, super moc, super turbo power" i wgl.. i wgl i wgl... Teraz w sumie zastanawiam się co to w ogóle. Nie znam tego czegoś, a więc pytanie tutaj do Was. Miał ktoś z tym styczność?

http://www.audio-upgrade.pl/3.html
    http://www.i-sotec.com/

Skomentuj

ogolnie jest to normalny sprzet audio, ale przeznaczony do montazu bez ciecia/modyfikowania instalacji elektrycznej pojazdu

czyli takie cos mozesz zrobic sobie sam za 1/4 ceny tego czegos!

Skomentuj

Z linkami to mnie ubiegłeś, bo miałem edytować i właśnie dorzucić je jako dodatek do tematu. Tak właśnie patrzę cenowo i się zastanawiam za co.
        Słyszaleś to może Pawle jak to się sprawuje? Moje założenie tego tematu to właśnie opierało się o chęć poznania opinii na temat jakości tego sprzętu, bo same info podstawowe ogarnąłem sobie ze strony producenta, z tym że oni tam też za wiele nie piszą, tylko standardowy marketingowy bullshit.
        Last edited by JirkHF; 31.10.2016, 23:29.

Skomentuj

PLUG&PLAY rewelka, podniesiona moc-super, lepsza jakość-super tylko zastanawia mnie jedna rzecz, zasilanie.
          Fabryczne kabelki do radia to bida straszna, często coś koło 1mm2 a tu w te same kable podpinamy dużo mocniejszy wzmacniacz niż radio. I skąd to ma prąd pociągnąć?

Skomentuj

tez na to zwrocilem uwage
            dopiero najdrozsze modele maja zalecane podlaczenie z aku
            a to podlaczenie zasilania do aku, przeciagniecie kabla prze grodz jest najwiekszym problemem

jakoscia dzwieku to raczej nie bedzie sie wyroznialo. chodzilo o sama idee plug & play

Skomentuj

Czaruję...
            X