Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Proste granie dla busiarza.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co do GMSow to niestety tu nic sie nie zmieni. Nie moje auto, zbyt duzy naklad pracy i srodkow.
    Co do wywarzania otwartych drzwi kolego Adzik94. A jesli bys szukal auta i ktos powiedzial by ci "kup pan gulfa sprawdzone auto", to od razu lecisz do handlarza? No raczej nie! Ja tez chce miec z czego wybrac. Logitech odpadl w porownaniu z stx'em i byly ku temu powody. Jesli jeszcze ktos podrzuci swoje pomysly to wspolnie wybierzemy najlepsza opcje. O to tu chodzi. Niczego nie forsuje na sile.
    Moja wizja... :blink: Owszem zalozenia sa konkretne i oczekuje konkretnych odpowiedzi. A czego sie spodziewales po przeczytaniu tematu niniejszego watku? Mam ograniczenia takie a nie inne i kazdy moze sie podzielic swoimi pomyslami i wiedza lub nie. Jesli tobie nie pasuje co chce/moge zrobic w aucie to chyba pomyliliscie koledzy forum.
    Szanuje wasze zdanie i czas poswiecony na odpowiedz, ale nie strzelajcie focha tylko dla tego ze wasze pomysly okazaly sie akurat nie trafione lub z innych przyczyn nie mozliwe do wykonania.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Troche podobnie bylo gdy rok temu postanowilem wcisnac linie transmisyjna pod podloge bagaznika w prywatnym aucie. Zaraz sie oburzyli niektorzy, ze po co?! Na co?! Jaki glupi pomysl! Przeciez br musi byc bo to jedynie i slusznie bo ja tak mam i jest zajefajnie... Tak jak gdybym to w ich aucie chcial grzebac. No gimnazjum poprostu...
    A jesli ktos nadal uwaza ze jedynym dobrym rozwiazaniem jest mimo wszystko wymiana glosnikow i wszystkiego co sie z tym wiaze to prosze bardzo kup wszystkie elementy za swoj kesz i zapraszam! Busik przyjmie cie z otwartymi furteczkami. A ja ufunduje browar niezbedny przy montazu!

Skomentuj

Bez komentarza.

Skomentuj

Zamieszczone przez Mercutio Zobacz posta
        A ja ufunduje browar niezbedny przy montazu!
        Myślę że taniej wyjdzie Ci kupić głoniki niż browar dla mnie;p

Wstawiłeś w końcu tą TL?
        Last edited by Adzik94; 07.09.2017, 17:23.

Skomentuj

Jasne, jezdzi ze mna po dzis dzien.

Skomentuj

W takim razie zrób w busie jak uważasz i ciesz się że gra.
            Nikt Cię od TL nie odwiódł więc i teraz nie zdołamy.
            Co do tego kto forum pomylił to warto zauważyć że na tym forum robi się konkretnie i zgodnie ze sztuką.
            Od takich półśrodków jest inne forum.

Skomentuj

Z TL pomogly mi bez problemu i gadania glupot najbardziej znane osoby z tego forum.
              Dziwne ze wszyscy pieniacze we wszelkich watkach przewaznie nie wiele wnosza...
              Zadalem na tym forum konkretne pytanie jaki glosnik do 15l br.
              Odpowiedzi dwie, ale juz dwie strony sie ciagnie. Prosze wiec nie wypowiadaj sie wiecej nie na temat.

Skomentuj

Czaruję...
              X