STX niestety nie wykonuje ani nie przerabia pojedynczych głośników na zamówienie. Cudem udało mi się znaleźć tego Kickera 2x2Ohm do free air, sprzedawca wystawił go w zupełnie innej kategorii i zrobił błąd w tytule, ale finalnie znalazłem go dzięki wam i dzięki poszukiwaniom głośnika pod zabudowę. Podliczyłem sobie przybliżone koszta i uznałem, że budowa skrzynki jest bez sensu, wolę oszczędzić sobie roboty i po prostu wstawić tego Kickera nadającego się do free air. Zdam relacje jak tylko poskładam całość :) Dzięki panowie i pozdrawiam
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Głośnik 10" free air 2x2 lub 2x4 Ohm
Collapse
X
-
Daj spokój z tym podszybiem.
Jeśli bagażnik ma otwór na narty. Robi się suby płaskie w bagażniku i głośnik promieniuje przez ten otwór.
Lub daje się suba Free Air np. jest infinity że strojonymi parametrami w zależności od pojemności bagażnika.
Popatrz w necie taki problem mają ludzie co mają e39.
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu TapatalkaWszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.
Skomentuj
-
Czemu dać spokój? Było kilka takich projektów i ludzie byli zadowoleni z wymiany głośnika. Głośnik z niezłą efektywnością i przystosowany do zabudowy free air. Nie widzę powodów by dać sobie spokój, jakikolwiek inny pomysł pochłonąłby więcej pracy i podobną lub większą ilość pieniędzy.
otworu na narty z tego co wiem nie mam.
Skomentuj
Skomentuj