Mam subwoofer na głośniku W.20.300.2x2.MC, z którego jestem bardzo zadowolony. Jeśli jednak chciałbym iść o krok dalej, to co teraz miałbym wybrać? Kolejny model z oferty STX - W.25.400.2x2.MC czy coś zupełnie innego? Koszty budżetowe, jak pierwszy STX.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
W.20.300.2x2.MC i co dalej?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez jevgienij Zobacz postaKolejny model z oferty STX - W.25.400.2x2.MC czy coś zupełnie innego?
Teraz ten model ma inną membranę, inne zawieszenie... nie wiem czy teraz gra lepiej czy gorzej.
Jeśli chcesz coś mocnego do napierdzielania, to Boschmanem ALX-102SP, tańszy, głośniejszy i wytrzymalszy od STX-a, ale dźwiękowo jest zdecydowanie gorzej.
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaJeśli chcesz coś mocnego do napierdzielania, to Boschmanem ALX-102SP, tańszy, głośniejszy i wytrzymalszy od STX-a, ale dźwiękowo jest zdecydowanie gorzej.
Skomentuj
-
Idz o dwa rozmiary wyżej.
12" jest w cenie 8"
https://m.olx.pl/oferta/glosnik-nisk...5-IDxvCuQ.html
Jaki masz wzmacniacz?
Skomentuj
-
Temat się trochę przeciągnął. Była zmiana samochodu i są większe środki na sprzęt. Nie wiem co wybrać. Na pewno bardziej zależy mi na jakości dźwięku niż na napierdzielaniu. Niewiele można znaleźć opinii o nowych modelach 10" i 12" z końcówką MC. Większość pisze o PP. Myślę o używanym wzmacniaczu Hifonics Son Of Olympus - jest do wzięcia za 280 zł, a co do głośnika to już naprawdę nie wiem - załóżmy budżet 250 zł czyli może być 2x 8" lub 10" albo 12". Pomóżcie proszę.
Skomentuj
Skomentuj