Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Swift 1,3 sedan i audio?? POMOCy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Swift 1,3 sedan i audio?? POMOCy

witam.. jestem szczesliwym posiadaczem swifta z 92 sedana.. lecz nie moge nigdzie znalezc projektów naglosnienia tego autka... z przody mam miejsce na dwie 10cm a z tyłu na 13:( moze ktos z was wie gdzie mozna dołozyc cos wiekszego..:( te 10 sa straszne...a tak pozatym co byscie polecali z głośniczków o tej średnicy??

wszystko jest kwestią tego ile kasy masz ....

Skomentuj

i jak bardzo chcesz rozbudowywac swoj system, jesli chcesz tylko zeby ladniej gralo, to zmiana radia i dobre glosniki w firmowe wmiejsca, jak chcesz wiecej to do przodu trzeba zamonrowac dystanse, jak dalej to wzmacniacze.
      Okresl sie czego cozekujesz po zestawie, ila masz pieniazkow, i czy potem chcesz go rozwija, i oczywiscie jakiej muzyki slychasz.

Pozdrawiam

Skomentuj

słucham praktycznie wszystkiego.. od techo do kawałków z lat 80-tych... mam ok 300 zł... w fabryczne miejsca z przodu wejdą 10cm głosniczni.. z nich sie duzo nie wyciśnie..:( siedza tam orginalne blaupunkty które były razem z radiem..:( w tym momencie mysle o małym subwooferku.. mysle o jakims na 20zm głosniczku.. ale jszcze pozostaje sprawa tyłu.. tam jest miejsce tylko na 13:(..

Skomentuj

w sedani maly sub WOW ?!!??!! :|

Skomentuj

mały - mam na mysli taki gdzie bede miał jeszcze miejsce na bagaże... nie chce subwoofera na cały ani pół bagażnika.. wazne zeby nisko schodził. nie musi byc bardzo głośny

Skomentuj

w samochodzi i tak bardzo niskiego basu nie usłyszysz ...
              pozatym za 300zł to się cudów nie spodziewaj :)

Skomentuj

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68990356

Skomentuj

Czaruję...
                X