Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tania 16 (szesnastka ;)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tania 16 (szesnastka ;)

Tanie 16 na bazie car*hifi.

TatoTurbo, isn't it some kind of joke? :)

Nie widze tam nic poniżej 100e

Skomentuj

wg. szkopow to tanio :)

Skomentuj

Zejdźmy na ziemię

btw. nazwa tematu jest w pewnym sensie zachęcająca do jego odwiedzenia <rotfl>

Skomentuj

trzeba bylo urodzic sie synem prezydenta zawsze mi to mama powtarzala :)

Skomentuj

hehe... jak zobaczyłęm temat to pomyślałem że chodzi o jakąś młodą Rosjankę...

Skomentuj

i po co sie tu spuszczac i przezywac ze nie ma sie kasy, w kółko tylko o jedym.... juz brak slow na was przeciez te ceny sa normalne za 1000zl masz focala ale wiem sory stx rulezz i kazdy sie podnieca glosnikiem za 70zl bo nie slyszal niczego nawet za 800zl ludzie opanujcie sie z tym narzekaniem, skany ktore dal TatoTurbo bardzo mi sie przydaly

Skomentuj

No juz bez przesady za 100E czyli 400zl mamy dobrej klasy 2 woofery + 2 tweetery, to nie sa jakies kosmiczne ceny, nawet jak na to forum.

Skomentuj

nawet taniej
                  http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69686572

Skomentuj

ale nawet nie chodzi o to że ktoś nie może kasy nazbierać na jakiś tam system,
                    po prostu nie każdy chce wkładać pare kpln w audio w wozie po to aby wstać rano i zobaczyć brak szyb i nie tylko...
                    Pozatym jeśli ktoś spędza w wozie 1h dziennie to też raczej nie uśmiecha się mu wydawać na CA 2 kpln ...
                    ja np wogóle nie czuje takiej potrzeby,
                    kase wole wydawać na domowe audio lub filharmonie:)

Skomentuj

Ja tez uwazam, ze pakowanie niewiadomo jak duzych pieniedzy w car-audio mija sie z celem, ale za zestaw na fronty jestem w stanie zaplacil max wlasnie te wspomniane 400zl.

Skomentuj

ja spedzam srednio dwie godziny w aucie ...to juz mozna bez problemu obejzec film

Skomentuj

jadąć do roboty :)
                          pozatym skoro większość osób robi HA na tvm to jakoś nie można się spodziewać nie wiadomo czego w CA...

Skomentuj

Odnośnie "tanich" zestawow, borys ostatnio ma okazje sluchac tego:
                            http://akustyka.info/forum/viewtopic.php?t=131

Reklama forum zibiego przy okazji.
                            i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
                            https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

odswieze troche temat i dodam swoje propozycje... w troche przystepniejszej cenie

Vifa A16WG-09-04 - w audiocomponents 26.26E
                              http://www.proa-systems-team.com/p.php?id=5&f=6

Peerless C165IP (830513) - w polsce ok 250zl, rok temu z audiocomponents wyszedl ok 150zl. glosniki sa wlasnoscia kolegi i graja w duecie z NDT-53. jedynym minusem tych glosnikow jest brak wyraznego kick-basu (drzwi niewytlumione) a pozatym sa naprawde ok
                              http://www.tymphany.com/datasheet/printview.php?id=42
                              a ponizej kilka real foto

Skomentuj

test głośników z przedziału cenowego 70-170 Euro

Skomentuj

Z tanich zestawów vifa daje radę, mój pierwszy separowany :)

Skomentuj

Kajman, mozesz troche opisac?? mam jedna sztuke D20NC ale jakos nie mialem czasu go do czegos podlaczyc.
                                    za 100E (z audiocomponents) byloby nawet warto. masz moze do nich schemat zwrotnicy??

Skomentuj

Schematu nie mam, kupiłem wieele lat temu kpl, wygłuszone drzwi i byłem zachwycony :) Wtedy płaciłem własnie 400-600zł za kpl, zwrotki mi zrobiono lokalnie.

Skomentuj

Czaruję...
                                      X