chce kupic uzywane głosniki 165mm o mocy RMS 50V do kwoty 150zł.doradzcie jakie...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
jakie głosniki o mocy RMS 50v
Collapse
X
-
Ponieważ początkujący lub nieznający się na rzeczy ludzie patrza głownie na dwa parametry: moc i wielkość głośnika. Wiem, bo spotykam takich ludzi (zazwyczaj podlotki dopiero) na codzień.
a jaką kwotę chcesz przeznaczyć. Możesz kupić szajs za jakies 60-100 zł, albo przeznaczyć trochę więcej kasy i kupić coś lepszego.
Skomentuj
-
http://diyaudio.pl/forum/viewtopic.php?t=5469 - tak mi się zdaje, że temat ten już był poruszany, tylko jakby twój portfel się odchudził o jakieś 200 zł :(
Skomentuj
-
To takim radiem nigdy nie wysterujesz do konca 167mm. Zawsze wcześniej radio zacznie pierdzić niż głośnik. To może jakieś mniejsze, a lepsze??
Od biedy możesz dostac w ofercie Alpharda. Mają tam tego mnóstwo do auta.
NIe dość że nowe to ceny jak dla ciebie będą przystępne - od 40 do 140 zł. Ja jednak wyznaje zasade, że nowy głosnik to nowy, a używany może mieć pewne ukryte wady (raz się nadziałem).
Skomentuj
-
Zamieszczone przez adimaklerno tam pisali wszyscy o nowych a mnie nie stac na nowe takze chce kupic urzywane
i wszyscy pisali o głosnikach które byl musiał podłonczyc po piecyk a ja nie mam wzmachola i chce po radio 4x50
Skomentuj
-
z alledrogo :)
[ Dodano: 2005-11-08, 21:56 ]
moim zdaniem wśród glośników do 150zł nie można wybrać jednoznacznego godnego polecenia zestawu ponieważ grają one na jednakowym niskim poziomie czyli mniej więcej tak jak fabryczne.. czasem lepiej czasem gorzej. niestety ale na głośniki trzeba wydać troche więcej.. ich przecierz będzie 4 sztuki.. nie mogą kosztować tyle ile skrzynka browaru.. :)
dla wyjasnienia mam na myśli zestaw dwudrozny odseparowany.
[ Dodano: 2005-11-08, 21:56 ]
moim zdaniem wśród glośników do 150zł nie można wybrać jednoznacznego godnego polecenia zestawu ponieważ grają one na jednakowym niskim poziomie czyli mniej więcej tak jak fabryczne.. czasem lepiej czasem gorzej. niestety ale na głośniki trzeba wydać troche więcej.. ich przecierz będzie 4 sztuki.. nie mogą kosztować tyle ile skrzynka browaru.. :)
[ Dodano: 2005-11-08, 21:57 ]
[ Dodano: 2005-11-08, 21:58 ]
fuck! ile razy o sie wysłało :!!!: nie chce mi sie edita robić.. :(
Skomentuj
Skomentuj