Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Fotorelacja z zabudowy CA w VW Polo 6N

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Fotorelacja z zabudowy CA w VW Polo 6N

Witam!

W moim VW Polo oczywiście nie było możliwości by umieścić głośniki 165mm w drzwiach. W ASO powiedzieli mi, że za zestawik maskownic, kieszeni i mocowań muszę zapłacić 360 złotych więc stwierdziłem, że może uda mi się to zrobić samemu. Zrobienie całości zajęło mi ponad miesiąc - 12 dni ciągłej pracy. Wzorowałem się na wielu projektach z neta. Za porady dziękuję uzytkownikowi WAU.

Radio JVC kd-sh55r, głośniki Rainbow SlX 265, Zasilanie do radia kabelek 2x4mm2, do głośników 2x2,5mm2.

10MB ponad 60 zdjęć. Mam nadzieje, że komuś się przyda.

http://www.vwpolo.neostrada.pl/

80 % fot sie nie ładuje,popraw bo warto.

[ Dodano: 2005-11-18, 21:57 ]
    OK,pod IE bangla.

Skomentuj

Dokładnie zapomniałem że całość ładuje sie tylko w IE, nie wiem czemu.

Skomentuj

No Jq, pierwsza pożądna robota pokazana tutaj.Myślę ze bez zbędnych pochwał i tak jesteś z siebie dumny.I całkiem słusznie.

Tatuś klej to!

Skomentuj

Nie wierzę, że za 800zł można (mogę powiedzieć profesjonalnie?) wykonać taką robotę! Świetnie!

Skomentuj

Mi sie podoba! Fajnie! Napewno narobiles sie jak cholera.
            Mam tylko male ale co do wykonczenia ...czemu zastosowales ten material a nie jakis skaj lub cos co bedzie przypominalo wykonczenie szarosci tapicerki.
            a druga ale to juz mniej juz bardziej majace znaczenie na pierscien ktory obciagnales materialem mogl miec jeszcze jeden ktory pozwolilby na wposzczenie maskownic glebiej.

Tak czy inaczej super.

Skomentuj

Tak czy inaczej super.
              super!

[ Dodano: 2005-11-19, 20:06 ]
              Jq, jak te głośniczki sprawują sie pod samym radiem? czy masz je na wzmaku?

Skomentuj

Skaj mi się nie podoba, a skóry musiałbym kupić 4m2, natomiast welur czarny był do kupienia ale tylko czary i trzeba było jescze czekać na niego. Kiedyś może zmienie. Maskownica rzeczywiśćie wystaje ale stało się to bardziej widoczne dopiero po obiciu. może też kiedyś zmienie.

Głośniki grają pod samym radiem tweetery podpiete pod przod, woofery pod tył. Gra to nieźle nawet. Radio radzi sobie lepiej niż się spodziewałem.

Skomentuj

Może wreszcie zrobić dział car-audio zabudowy?Bo w tej tematyce bez fot ani rusz.Weź no Tatuś szturchnij Lukasza bo mnie jak ognia unika ;]

Skomentuj

a no moze powstanie taki dzial i po sprawie

Skomentuj

Jestem pod wielkim wrazeniem !!!naprawde fajnie ci to wyszlo i zaoszczedziles kasy
                      pozdro

Skomentuj

dobrze, że ktoś przykleił ten tematem. Może zrobić osobny dział - gotowe konstrukcje CA, tak jak to już jest do koloumn, wzmaków etc.
                        Rzeczywiście. Sesja zdjęciowa super, opis też. Wykonanie naprawde super.
                        A ten dodatkowy dział to by się przydał - byłoby na czym się wzorować.

Skomentuj

Widzę, że jest to na serwerze NEO... Fajnie by było gdyby nigdzie to nie zginęło :)

Skomentuj

popieram djsmol'a. dodatkowy dział to jest TO!
                            gratulacje dla Jq!!
                            pozdro
                            low-END

Skomentuj

króciutko : GRATULUJE - bardzo ładna, staranna robota.

Skomentuj

Czaruję...
                              X