to takie konkrety że dobra propozycja dla tych co nie maja pieniedzy ani złotówki więcej. bo do 300zł trudno wyrwać jakąś alpine z cd w dobrym stanie..
Jesli chodzi o tego sonego to dobra alternatywa dla firstów czy kingwoodów. rewelacji dzwiękowych nie ma, słaby tuner, co do trwałości to trudno powiedzieć bo nie znam nkogo kto dłużej używał, funkcje nierozbudowane ale lepiej te niż kolorowe wodotryski, ogólnie ładnie wygląda i da sie używać. lepsze to niż nic.. no i na nówke jest gwarancja :) zawsze można coś na własną rękę podpierdzielic i poprosić o wymiane.. a później sprzedać jak nówkę jeśli sie znudziło albo używać kolejny rok :) ja tak robie już 3 raz z tosterem :) jupiii!!!
hmmm oczywiscie ze mozna szukac jakieos lepszego cdka ale zawsze bedzie to uzywany sprzet ktory prawdopodobnie pokonał kilkaset kilometrow na polskich drogach wytrzesiony jest na pewno
a tu kupujemy soniaczka moze i nie gra rewelacyjnie ale kosztuje 300 zł jest nowy faktem jest ze rozdzielczosc wysokich tonbow pozostawie troche do zyczenia i czasami sypnie piachem ale to kosztuje 300 zł za to mozna kupic najwyzej wynalazek z allegro nauczmy sie patrzec na sprzet nie tylko przez pryzmat jakosci dziwieku ale takze przez cene dla mnei 300 z ł to smieszna cena jak by nei patrzec za nowego cdka sony
wg mnie to przypadek skrajnej ignorancji...
"nie mam kasy na nic innego niż stx" = jestem gorszy ,
czyż nie tak ?
Pozatym czemu akurat stx a nie alphard, tvm czy inne boszmany?
Czasami sie zastanawiam do jakiej ceny zejda radi ana Cd i pewnei bitwe wygra sony ....i tak se mysle co jest lepsze Radio SONY(firma itd) za 299zl czy FIRST(bezfirma) za 455zl???? ja bede wierny /////Alpine
pozdro
ja go dalej mam...ktoś reflektuje..?
kaseciak stan igła suoer nówka sztuka nie śmigana tanio oddam,.. nie musi być za stówe.. moze być za 80zł. nowy jest duzo droższy.
jest to dax. bardzo podobny do alpiny z wyglądu panela, srebrny, winda-spuszczany panel, kolorowy wyświetlacz, wyjście na wzmacniacz.
polecam.
[ Dodano: 2005-11-28, 00:01 ]
ktoś to mi poponował 50zł.. niech ten ktoś sie zastanowi nad 80zł.. :)
hmm mialem kiedys taki discman firsta z mp3. oczywiscie musialem zajrzec do srodka o diwo na wszstkich pozdespolach laser jakies tam kosci naped i bylo wybite logo zgadnijcie jakie... ====> SONY ?:-p
ogolem to jest tak ze sony i philips wymyslili ten format wiec sami moga sobie produkowac ile chcca po malych kosztach inne firmy musza placic spore pieniadze za wlasna produkcje plus dochodzi jeszcze laboratorium na jakies nowe wynalazki i polepszanie odczytow wiec tym niskobudzetowym firmom sie nie oplaca produkowac dla siebie we wlasnym zakresie gdyz taniej im wyjdzie kupic cos od sony lub philipsa
tak samo rozkreccie dvd domowe i zobaczcie co siedzi w srodku 80% ze znajdziecie philipsa
Skomentuj