Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sub Dibeisi?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Sub Dibeisi?

Witam!
    Planuje w najblizszym czasie zakupic suba do samochodu i troche przez przypadek znalazlem calkiem interesujaca konstrukcje:
    http://www.audiosklep.pl/product_inf...products_id=66
    Co o nim myslicie? Wart jest swojej ceny? Kiedys moj kumpel mial tez jakis subwoofer Dibeisi i musze przyznac ze gral naprawde niezle. Nie mam czasu sam sie zajac konstruowaniem i dlatego Was pytam.
    Z gory dziekuje za Wasze opinie.
    pozdrawiam

jak ci sie podoba to kup...jesli nie masz zamiaru nic robic i widac zeraczej sie nie interesujesz audio to kup to jesli cie zadowala...jednak w taki sposob nigdy nie poznasz magii audio...

Skomentuj

To nie chodzi o to ze nie interesuje mnie akstyka. Przeciez napisalem ze nie mam teraz na to czasu. Codziennie jestem w robocie, a w weeckendy siedze na studiach. Nie chce nic mowic ale kilka lat moim hobby bylo budowanie roznego rodzaju konstrukcji audio. Naprawde nie jedna szafe rodzicom pocialem:) Ale teraz nie mam czasu na zabawe wyrzynarka i wkretarka.
      Chcialem tylko zapytac czy ktos mial stycznosc z tym modelem, a jezeli tak to czy jest z niego zadowolony.

Skomentuj

oooooooooo nie ...za duzo plexi! ..przecie w takiej konstrukcji to ona ma grubosc 3mm i to wszystko pracuje ...wyglada efektownie ...poszukaj juz lepiej z jakis gotowych skrzyn JBL'a Do kozy to mozna wzucic to przynajmniej bedzie przez pol godziny cieplo :)
        ale to sie chyba nie uda ...250zł! :)
        ps. ja to jkos nie lubie takich pol srodkow ale nie jestem za extreeeem
        wydaje mi sie ze rozsadna kasa to 500zł

kurde nie wiem co napisac (wiem: nie pisz w ogole)

4 razy zmienialem swoj post ...i nie wiem co tu doradzic

zeby nie bylo ze sie czepiam ...ale jak juz masz pare konstrukcji za soba ...to dlaczego chcesz kupic cos co jest smieciem ...nie masz tam u siebie postepu ? ...jakiegos ?

krotka odpowiedz na twoje pytanie:
        Nie mialem i nie bede mial.

Jezeli nie masz zamiaru zmienic zdania i pomyslec nad czyms lepszym to wykasuje swoj post.

Skomentuj

ten sub to gówno!!!
          DIBEISI gorsze od alpharda!

Skomentuj

nie kupuj tego gowna juz liepiej by bylo jakbys kupil sobie tube magnata lub nawet Tonsila zagraja napewno przyjemniej od dibilisi. Dalej to nie bedzie nic rewelacyjnego ale napewno lepszego. Albo doloz 100 zl kup sobie hertza es200 za 249zl i za 100 zrob obudowe. Mowisz ze nie masz czasu... plyty wycinasz w kastoramie. i najgorsze za toba teraz 7 dni po 2 godzinki to bedzie az za duzo. a efekt?1000x lepszy? a tak z ciekawosci kupil bys tego dibilisi i czym bys go zasilil ??

Skomentuj

radiem

Skomentuj

jak radiem to mozna smialo kupowac :P
                duza badzie roznica miedzy niewysterowanym dibilisi ale bardzo zle wysterowanym hertzem ??

Skomentuj

Hehe dzieki za Wasze opinie

Skomentuj

michone, żeby hertz zagrał gorzej chyba musiałbyś go wysterować line out :)

Skomentuj

kolega mial jakis subwoofere Dibesi na 30cm glosniku, spalil go po kilku godzinach grania taki o to wzmacniacz >>> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77596062
                      w głosniku rozklekotała sie cewka
                      Dibeisi to shit :)

Skomentuj

carpower rulez!

Skomentuj

Czaruję...
                        X