Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Becker pomozcie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Becker pomozcie

Nosze sie z zamiarem kupna radia samochodowego
    Interesuje mnie jaka renome ma marka becker ?? chodzi mi glownie o http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76835137 ten model, jak on sie ma w odniesieniu do alpinek w podobnej cenie ??

bardzo dobre radio, bardzo dobry stosunek jakosci do ceny, gra bardzo naturalnie bez podbarwien

Skomentuj

wolal bym jednak kupic cos nowego za 500 zł mozan juz czegos poszukac

Skomentuj

chyba kolorowego sony z media markt

Skomentuj

fajne radio sam sobvie chcialem takie kupic ..ale nie ma sciaganego calego panela i wlasnie dlatego mam alpine :)

Skomentuj

sonek nie chce bo to nie radio :P mam teraz l480x z serii x-plode i gra to przecietnie, juz jvc kd-s656r ktory mialem gral czysciej i przyjemniej. Chce cos z alpinki ale przegladajac allegro znalazlem tego beckera.

Skomentuj

ja na codzien mam do czynienia z beckerem aps 30 i tak jak wisnia pisze bardzo naturalny dzwiek ! w porownianiu do pioneera 7300r bez mp3 wypada wg sporo lepiej !

Skomentuj

Mam taki sam model.I nie chce słuchać o pionkach,clarionach i innych cudach w tych pieniądzach.Do pięt beckerowi nie dorastają.A becker to przecież Harman Kardon jełopy :P

Skomentuj

Harman/Infinity i JBL to jeden koncern a jak wyzej umberto pisze harman robi radyjka dla beckera a ci je wsadzaja do audi i mesiow

Skomentuj

Ja sie nie kluce wiem ze becker ma renome ale chcialem jak wyglada w porownaniu np z alpinkami:) a tego beckera mozna za ok 300zl juz kupic wiec nie jest drogo.

Skomentuj

Ja to powiem tylko tyle,jak komuś zalezy na wyglądzie to niech se kupuje te marketowe świecidełka z mnóstwem nie potrzebnych funkcji.Dla mnie sprzęt ma grać naturalnie,ma być prosty w obsłudze.I to oferuje mi becker.Ale jak mi fundusze pozwolą to kupie jedyny słuszny car cd player-Nakamichi.Jak ktos miał z ta marka doczynienia to se tylko tera pewnie westchnie.A Becker jest namiastka tego co oferuje Nakamichi.
                      A na dzień dzisiejszy wole używke beckera niż nówke sony czy innego gada za pół darmo.I wiem co mówie bo sporo qwarów upłyninłem.Żyłem z tego.
                      A jesli sięgać po pionka,sony czy clariona to TYLKO wysokie modele.Reszta to jest na sztuke robiona.

Skomentuj

ja mam pro cd nie wiem jaka jest dokladnie roznica ale nie wiem czy ten ma wyjscie na suba sterowane z radia...pro cd na pewno ma...radyjo bardzo mi sie podoba mam tez stara alpine i ciezko stwierdzic ktore gra lepiej... alpina gra bardziej sucho a becker z takim... rozmachem...

Skomentuj

TEN nie ma wyjścia na suba,ale jak dla mnie to nie problem,Kudłaty chyba wie dlaczego ;]

Skomentuj

Nie zgodze się z tobą umberto jeśli chodzi o kupno, ze względu na wygląd. Jak miałbym osobiście kupować patrząc tylko na to, to w gre wchodzą tylko beckery i nakamichi. Mnie osobiście podobają się radia o takim wyglądzie(to nie to co radia gdzie jest kilkadziesiąt przycisków, bardzo mocno podświetlony wyświetlacz, że aż razi po oczach, a widząc je człowiekowi się zbiera na wymioty)

Skomentuj

ja tam jestem mało doświadczonym melonanem i ucha wyrobionego nie mam ale jak słuchałem nakamichi... inna bajka
                              http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76658418

Skomentuj

cursor, nie bardzo rozumie co napisałeś.Jakaś pomyłka?

Skomentuj

Czaruję...
                                X